bebegimizibekliyoruz1 4_cennetevlat_4 37+3üm 7 kilo aldım 33e kadar aldım zaten onu da almadım daha kilo
Melosunannesi 4_cennetevlat_4 ilk bebeğimde 25 kilo almıştım gerçekten veriliyo çok sıkıntı yapmayın bunda sınır stresten alamadım sağlıklı olsunlarda😊
Sakinem212 4_cennetevlat_4 32+5 sadece 5 kilo aldım göbeğinde öyle büyük değşl zaten bu hafta hareketleri azaldı randevu alıp haftaya gidcm 1 aydrı bebişimi görmedim.
kadikizi Kizlar 30 haftalığım, 16 kilo aldım. Yemek yemeğe bayılıyorum. Sürekli yiyorum. Tadini çıkarıyorum. Efsaaane
4_cennetevlat_4 kadikizi en güzeli aslında zaten sonra az dikkatle hemen gidiyo en azından benim öyle oldu daha önce
Liyuzamom 4_cennetevlat_4 ben 12.haftadan beridir tartılıyorum öncesini bilmiyorum 71 kiloydum o zaman şimdi 33+3 80 kiloyum 6.aydan beri kilo almadım hep kızım alıyor inşallah böyle doğuma girerim 🤷
4_cennetevlat_4 Liyuzamom Cok iyi zaten ilk üç ayı saymamak lazım çoğu ya kilo vermiş oluyo yada hiç almiyo
Gkcdila 2melek_annesiii ohhh be hamiş diye buna derim ben 🤭 ne o öyle 3 kilo 5 kilo alanlar 😅 ay yediğim bişey de yok ilaçlar aldırıyor heralde 5-6 haftam kaldı 1-2 daha alırım heralde
2melek_annesiii 4_cennetevlat_4 31+1 im 14 kilo aldım doğuma Allah kerim 20 yle kapatmayız inşallah sezonu 🤭
2melek_annesiii Gkcdila valla bende aynı ya çok yemiyorumda ama hızlı alıyorum ilk aylar hiç almadım 20. haftadan sonra coştuk😂😂 ben tatlı çok yiyorum 🤭🤭napalım artık doğumdan sonra bakacagız caresine
Gkcdila 2melek_annesiii ben ilk günden beri alıyorum sırf ödem oldum bir de hiç kusma olmadı bende ondan heralde 🤭