teletabi merveeedemir 21 de biontech 1.doz oldum 25+5 te yani cuma günü 2.dozu vurulucam 28.haftada da tetanoz vurulucam nasipse
Melekarzu Ben 4.ay sonunda covid aşısı 1. Doz oldum 3 hafta sonra Tetanoz aşısı yaptırdım. Tetanoz dan 3 hafta sonra 2. Doz Biontek 2 hafta sonra da Tetanoz 2.doz
oglusumbenimcanm Doktorum aynı gün olabilirsin ikisinide bir sıkıntı olmaz dedi henüz olmadım 22 haftalıkken tetanoz ilk dozumu olucam
hs_mutluluk16 merveeedemir biontech oldum 2 doz yan etkisi falan da olmadı, daha önce covid de geçirmiştim :) yaklaşık 1 ay arayla oldum
yigiterenc merveeedemir ben sağlık bakanlığı ve bir kaç doktorla görüştüm. İlk önce biontech 1.aşı sonra 2.aşı. 1 ay sonra tetanoz 1.aşı sonra tetanoz 2.aşıyı oldum. 30.haftamda bitti aşılar biraz uzadı ama sorun olmuyormuş.
Mrv1007 Buseozdemir ben ilk dozumu nisanda, ikinciyi mayısta olmuştum. İkincinin üzerinden 6 ay geçince üçüncü aşı hakkı çıkıyor🌸
Buseozdemir Mrv1007 yok kayinvalideniz 2 sinovac 2 biontech olmus ya yani 4.doz hakki tanindimi nasil olabildi 3.dozdan nekadar sonra
Deniz93 merveeedemir ben covid aşısı olmadım Acıbadem’e gıdıyorum doktorum da önermedi 🥰 zaten Önerse de olmayı düşünmüyordum hamılelıkte ilaç içmek bile bu kadar tehlıkelıyken aşı nedir çok korkunç 😢
Mrv1007 Buseozdemir tarih olarak ne kadar sonra tanımlandı bilmiyorum, öğrenince tekrar yazarım size.
Poyrazin_annesi Ben ılk basta tetanoz aşılarımı oldum toplam 2 doz . Ve aradan 1 ay gectı bu cuma gunu covıd aşısı olcm bıontek