Ciceekanne irem aminnn Allah razı olsun güzel Dilek ve kalbin için cok teşekkür ederim canım benim 🥰🥰
Nurcnayhhnn Ciceekanne canım hiç sters yapma bazen geç döllenme olabiliyor bende 6+3de gittim kese vardı kalp atışını duyamadım 9+1de gittim çok şükür kalp atışını gördüm inşallah sende duyacaksın bir hafta sonra kendi özel doktoruna git
Ciceekanne Nurcnayhhnn ama canım geç döllenme olmuş olsaydı ben adetime 1 hafta kala hem testte gördüm silik de olsa hemde kan da çıkmıştı gec döllenme olsa o değerler gösterir miydi ki ??
okuyor Ciceekanne 7+2 ye kadar bebeği görmedim. 7+2de karından yine görünmedi. Vajinal ultrason ile gördük
Duruliyaninannesi Ciceekanne ben alttan muayene ile 6+3te kalp atisini duymuştum ilk gebeligimde ikincide neredeyse 2 aylıkken gitmiştim
Elfs Ciceekanne 25 mm olana kadar bekleniyor bebek oluşması kese daha küçükse bebek oluşmamış olabilir
elisammmm Ciceekanne Bende 7. Haftamda gittim kese var bebek yok dendi vajinal ultrason ile baktı göründü kalp atışımızda öyle gördük halbuki görmem lazımdı ben folik asite hemen başlamadım açıkçası ben ona bağlıyorum belki yanlış düşünüyorum ama 🤷♀️
Ciceekanne elisammmm bilmiyorum canım ama sanırım erken oluyor onu öğrenmiş oldum cunku herkes aynı durumu yaşamış gördüğüm okuduğum kadarıyla ben folik asit çoktandır kullanıyorum onunla alakası olduğunu düşünmüyorum canım açıkçası
HabibovaAygun Ciceekanne merhaba ben. bebeğimi 5haftada. kalp döyüntüsünü 6haftada duydum. ola bilir böyle şeyler merak etmeyin. siz kan analizi vermisiz mi bebek için hamile olub olmadığınızı
Kubos01 Ciceekanne 6+5 de vajinal ultrasyonda hala kese idi bebek yoktu bir hafta sonra hem bebek hem kalp atışı duyduk