evlatkokusu0806 Baby nest nerede ne için kullanılıyor. Çok yumuşak içi. ilk zamanlar yatırılır mı Birde ben sallanan ana kucağı istiyorum ikisi birden fazla mı olur
Firatlar evlatkokusu0806 oğlumda sallanan ana kucagıda babynestte kullandım :) Bana göre bizimen cok oyalayan sallanan anankucagı. Babynest bi işimize yaramadı acıkcası :)
Zeyneperva24_06 evlatkokusu0806 ikisi de var bende ilk zamanlar baby nestte yatırdım ve bu babynesti şimdi bebek arabamin içinde kullanıyorum çok memnunum sallanan ana kucagi da iyiki almışım şuan onun içinde bana bakiyo bende işimi yapiyorum o oyalaniyo müziğiyle oyuncağıyla vs
Elfs evlatkokusu0806 baby nesti yatağına direk koyup orda yatmasını sağlayabilirsiniz daha sonra uyurken bile bebeği baby Nestle alıp salona götürebilirsiniz salonda da rahatça içinde yatar kuzenimde kullanmıştık büyük rahatlık ben alıcam tavsiye ederim. Ana kucağı da alıcam
alcang evlatkokusu0806 Baby nest i ben sepet beşiğin içinde kullandım, sallanan Ana kucağı elim ayağım gibiydi 7-8 ay onda büyüdü iki bebeğim