Burcusenkoc Merhabalar 22+5 den 🤗 sabahları kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ben 11 gibi yapıyorum ama üzülüyorum acaba bebeğim aç mı kalıyor diye siz nasıl yapıyorsunuz
iremss Burcusenkoc yani geç kalkıp o saatte yapıyosanız düzeni öyle kurarsınız ama erken kalkıp geç yiyosanız bu biraz sizin kan şekerinizi falanda etkileyebilr
Umranmistikmemet Burcusenkoc ilk zamanlar bende yapamıyordm bulantidan 4 aydan sonra en geç 10 da yaptım ama ara ara gece yatamiynca 11 i bulduğuda oldu sıkma canını ama daha erken yapmaya çalış benim şuan 37+5 zamanım bitti sayılır bebegim çok kilolu değil ama sağlık olsun 2.700 gram💙
Zeyleysu Ben de ilk üç ay birden önce yapmıyordum çünkü geç uyanıyordum sonrasında daha erken en azından bir şeyler atıştırmaya başladım çok şükür bebeğimi kilosu haftasına göre olması gerektiği gibi bence ilk aylar herkeste böyle oluyor
Sedaaaa2 Burcusenkoc ben 28 e gircem en basından berı 12 1 kahvaltı saatım gecede 3 de yatıyorum eşimin iş düzenınden dolayı ama öyle bi skıntı olmadı şükürler olsun yani
Zehraspl Burcusenkoc bende 10 11 Gibi yapıyorum ama o saate kadar ac kalmiyorum biseyler atistiriyorum o saatlerdede kizim kalkiyo kahvalti hazirlayip oyle yiyorum 24+6 dayim bende
yarenaygk34 Ben de geç kahvaltı ediyorum ama uyandıktan biraz sonra ceviZ yiyorum o biraz tutuyor beni sabah çok bulantı kusmam oluyor çok aç kaldığımda oluyor 13. haftadayım bakalım bulantılar geçince nasıl olacak
yarenaygk34 Burcusenkoc aynen öyle ama vitaminlerimi falan düzenli kullanıyorum bebiş illa ki kilo alır ilerleyen aylarda çok kafaya takmamak gerekiyor
Aysegul9371 Burcusenkoc yoo neden aç kalsın bende o saatte yaparım birde akşam 6 gibi yerim. Çok şükür bebeğin gelişimi güzel bende az kilo aldım
Gunescicek gece 12 de yatar sabah 8 de kalkarım uyanır uyanmaz canım bişey yemek istemiyor kahvaltımı 10 11 arası yapıyorum bebek aç kalmaz diye düşünüyorum