sedefkaya1 Hamileliğinde kötü rüyalar gören var mı ? Benim bu gece çok kötüydü kaç tane kötü rüya gördüğümü sayamadım bile gördüğüm rüyalar bebekle ilgili de değil trafik kazası, suçlu gibi kaçmak, cinayetle ilgili vs çok kötü oldum kabus gibiydi resmen
Ebruuuusalman sedefkaya1 bende cok goruyorum eskiden bu kdr sık görmezdim hamileligimden beri sürekli görüyorum ve insan ister istemez cani sıkıliyor bazende bebekle ilgili kötu seyler gorüyorum iyice korkuyorum
asbehra sedefkaya1 muska yaptırmalısınız bende ilk hamileliğimde öyleydim şimdi ikinci hamileliğimde aldım ve hiç etkilenmşyorum çok şükür 🤲 birde benim bebeğimin kalbi durmuştu sübyan diye bir sey var gece kötü rüyalar görüp anne karnın da boğuyornuş Allah korusun içinizi karalamak korkutmak istemem ama bende olduğu için anlatıyorum ya yatmadan önce hep koruma duası okuyacaksınız ya da sübyan muskası yaptıracaksınız
Usenmezz99 sedefkaya1 bemse bugun nasıl rüyalar gördüm varya rüyamda lohusaymışım doğum yapmışım evi cinler basmış rüyamda bşr kadını şiddetli bir şekilde dövmüşüm kadın paramparça birde camdan aşağı bir düşüyorum düştüğğm yer mezarlık etrafımda canlı canlı kefenli insanlar varmıl varya dedim heralde altıma ettim bu ne arkadaş ya 😒😒😒😒😫
Nilufar_1996 sedefkaya1 hamilelik başında Çok kabus gördüm hatta normalmiş hormonlardan dolayı diyorlar. Artık görmüyorum.
sedefkaya1 Ebruuuusalman evet bende eskiden azda olsa görüyodum ama bu aralar çok arttı napıcaz bilmiyorum
miyopmom Ebruuuusalman bende ozellikle evvelsi gun ust uste ama kesinlikle bilinc altimiz oldugunu dusunyuorum rabbim korusun hepimizi insAllah
sedefkaya1 asbehra yaa öylemi çok üzüldüm inşallah öyle bişey gelmez başımıza Allah korusun insanı çok etkiliyor dediklerinizi bi danışayım teşekkür ederim çok
asbehra sedefkaya1 etkilemek için demedim sadece benim basıma böyle birsey geldi çok korkuyorsanız eğer koruma duaları okumak gerek 🤲 Allah evlatlarımızı bağışlasın kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🤲
sedefkaya1 Usenmezz99 benim gördüğüm rüyalar da çok saçmaydı yüksek bi yerden atlıyodum 2 ayağımın üstünde duruyodum falan, birilerinden kaçıyodum deli gibi bide kesik bi organ mı ne gördüm tam hatırlamıyorum ama çok etkisinde kaldım bugüne kadar hiç böyle çok görmemiştim bebekle ilgili bişey görmedim çok şükür öyle olsa daha kötü etkilerdi. Allah yardımcımız olsun en iyisi geceleri kendimizi okumak
caganin_annesi sedefkaya1 benimde iç organlarımı söktüler bugün kız rüyamda. İlk hamile olduğum zamanlarda çok kötü rüyalar goruyordum geçmişti dün tekrar gördüm. Belki retro falan vardır bu kadar kişi aynı gün kötü rüya gördüğüne göre.
sedefkaya1 caganin_annesi her ne varsa geçsin gitsin bi an önce yoksa psikolojimiz bozulacak tövbe tövbe ya 😄
Busraozr seyma_turkoglu Ayşegül çinkaya ama Fatma salihi çok öneriyorlar ondan sıra almaya çalışacağım