Yavasi Nessliihhaann merhaba bende bugün anestol krem sürdüm bende daha önceden vardı bu ilaçtan senelerdir bu hastalık olduğu için bende şimdi yine sürmem gerekti bebeğe bi zararı yok değil mi
Nessliihhaann Yavasi her ağrı olduğunda sürebilirsin demişti doktorum. Öyle dediyse bebeğe de zararı yoktur sanırım.
Sibelcem1823 Bende 24 yasindayim 20 yasimdan beri bunu cekiyorum. Simdi 40 haftalik olduk kadin dogum doktorum birsey olmaz ama sivi tüket sen bol bol bide kayisi demisti. Arti olarak kantaron yağını saf zeytinyagiyla karıştırıp kullandim şişliğim indi.
Yavasi Sibelcem1823 benimde sadece şişkinlik olsa keşke makat dışında 2 tane dışarı sarkiyo hatta 3 de cikiyo şuan senelerdir var bende gecmiyo ameliyattan başka çare yok geçmez bu bende bakalım normal doğum yapabilecekmiyim
kubra3rkan meltemabras merhaba hemoroid kabızlıktan mı oluyor 19 haftalık gebeyim dışkımı yaparken makattan kan geldi acaba hemoroid başlangıcı mı?
meltemabras kubra3rkan muhtemelen. Bebek büyüdükçe oralara baskısı artıyor aslında sadece kabızlıktan da değil bence çünkü ne kadar kabızlık giderici yol varsa denedim normalde hemen etki eder bu sefer bana mısın demedi
Cmre35 meltemabras valla bndede var ilk doğumum normaldi ama patlamadı hala benimle beraber patlasada kendini yeniler
Cmre35 meltemabras evet yaa maalesef çok zor şimdide 15 haftalık gamileyim Buda normal olur inşallah umarım bunda patlar bakalım