Ghosttt Aysununannesi00 normali çok istiyorum bakalım epiduralli normal doğum için cabaliycam 🤭 ama benim kilom fazla bakalım hayirlisi
bbbusrra-1 Ghosttt 35 te gittim 37 de gel dedi. Şuan 36+4′üz. 37′den sonra nasıl olur bilmiyorum🤦🏽♀️
MansuUnrannesi Ghosttt bende nstye girdim ama çatı muaynesi için gün verdi ve yürüyüşlere başlamami söyledi hafif tempolu 15 dakika yinede sen sor gittiğinde canım yoğunluktan belki doktorunda aklına gelmemiştir.
Smraozn12 Ghosttt 33den beri 10 günde 1 çagırıyor bugece 35 olduk öglen kontrolüm var bakalım gün falan konuşacakmı sezeryan olcam zaten
MansuUnrannesi Ghosttt 37. Haftaya denk geliyor canım bana 10 gün sonra gel dedi ben birkaç gün daha geçerip tam 37 olunca gidicem
Birann Ghosttt evet tuhaf gerçekten soylemesi gerekirdi aslında en azından nts için çağırıyorlar ben tam 35+4te gitmiştim 37de tekrar çağırdı
MansuUnrannesi Ghosttt aynen canım benim sende tam 37 de git hazirlikli gitmiş olursun yapar ozmanada çatı muaynesi falan insaAllah Rabbim bı avazda sağ salim kurtarsın❣️
Rose91 Ghosttt bana tarih vermesine ragmen hftada 1 cagiriyor.. Sezaryan tarihine kadar nst ye gireceksin dedi her hafta… ve her hfta muayenem var…. Neden acaba size ole demis…