Beyzan738 Kızlar 24+1 haftaligiz uzaninca hareket edince bebegm sanki rahime özel bolgeme tekme atiyo gibi orda hissedyorum bı an icim kötü oluyor normalmi sizce idrar yolu enfeksiyonu da var acaba ondanmi öle oluyor
evlatkokusu0806 Beyzan738 hayır aşağıya da vurabilir sıkıntı yok ben bildiğin pıt pıt aşağıda hissediyorum 😃26yım
Mrv1007 Beyzan738 ya 25+5 olduk, ben de aynı şeyi hissediyorum bir süredir. Sanki oralarda tekme atıyormuş gibi bir his geliyor, bende de hafif bir enfeksiyon durumu vardı ama bu enfeksiyonla alakalı değil bence resmen bebeğin tekmesi gibi bir his.
Gkcdila Beyzan738 Beyzan738 döndüyse yada makat aşağı duruyorsa normal. Ben 32+2 oldum hala yan yatıyor
Seyoelif MMmerve_ merhaba şu an 20 +4 um son 10 gündür vajinada tekme hissediyorum .sanırım sizde de olmuş beni biraz rahalatir misiniz :(
Liyuzamom Beyzan738 ben 30. Haftaya kadar hep orda hissederdim tekmeleri 30da dönmüştü kızım hala dönmüş durumda bu kez de kaburgamı tekmeliyor 🤣 canımı yakıyor 33+3 ❤️
dilarakocc Beyzan738 ay evet normal 26 haftayız benimde hep aşağı vuruyor sanki vajinaya doğru ve çok gıdıklıyor güldürüyor bazen 😂
Yagmurdgdgn13 Beyzan738 normal canım. Su an 32 haftalık hamileyim daha çok hissetmeye başladım. Hafta ilerledikçe bu tür tekmelerle daha çok tanışacaksın
MMmerve_ Seyoelif suan 32yım hala asagıda hıssedıyorum gece uyuyyamıuorum hatta buyuzden. Doktor normal dedı sıkıntı yokmus oyuzden tedırgın olmanıza gerek yok