Msl_ege Sude-96 ben doğuma 51 le girip 52 ile çıkmıştım 😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅 ödem oldu diye düşünüyorum . 3 kilo çocuk , 1 kilo eşi , 1 kilo su desen -5 olması lazım ben +1 le çıkmıştım 😅
Saricivciv Sude-96 13 gün önce doğum yaptm 50 kiloyla hamile kaldm 62 ile sezaryen doguma girdm şuan 53 kiloyum
Fatmanur123nrt Sude-96 hepsi gider bebeğin ortala 3.5 kilo plesanta var 1 kilo amniyotik sıvı var 1 kilo rahmin küçülcek 2 kilo da o vücüdünün şişliği de iner doğumdan sonra hemen bitti işte kalanında gider zaten merak etme eve varmadan 6-7 kilon gidecek
Fatmanur123nrt Sude-96 benim öyle oldu 58 kilo ile hamile kaldım 69 kilo ile doğum yaptım 3 gün sonra 63 kiloydum şu an 56 kiloyum 2.5 ay oldu doğum yapalı
Sude-96 rgk hahaha evet iyi olur sen kaç haftalıksın ki 😂 Ben yattığımda baya herkes gelip gitti bayada herkese gelip gidiyordu sordum bir kaç kişiye de alıyorlarmış
rgk Sude-96 doğurdum dogurcam artık😂 39+2 valla bize kimseyi almıyoruz dedi. ben de bi kötü hissettim açıkçası kimsesiz gibi kalcaz diye. ama dedim ortama bi bakıyım da ona göre haber veririz annelere kardeşlere🤩 sevindim ama almalarına. hayırlısıyla gelsin bebek. güzel bi doğum hikayesi bekliyoruz❤
Sude-96 yarenaygk34 olabilir belki yardımcı olur vermenize aslında ilkinde hiç almamışsınız yani gayet iyi aldığınız kilo evlilikte aldırıyor ben evlendim hamile kalana kadar zaten 6 kg almıştım 😂 54 kiloydum şuan 69 11 i hamileyken aldım 😂
ruveyda98 Sude-96 kızımda doğumdan çıktım ve 10 kilo gitmişti 🤣 temennim bunda da böyle olmak çünkü 12 kilo aldım zaten 🤩