Mucizemm41 buglembuglem929 merhaba daha once si cuz istemistiniz 18. Cuzumuz okunmadi okurmusunuz hatmimiz bitirmek icin pazartesiye kadar
Kubra2317 Mucizemm41 Merhaba kalan cüz varsa bende okuyabilirim ? Kusura bakmayın 20 aylık bir kızım olduğu için sürekli bakamıyorum gördükçe almaya çalışıyorum
Mucizemm41 Kubra2317 9 size vereyim o zaman arkadas donus yapmadi oda ikinci hatme katılır allahin izniyle pazartesi kadar okuyup yazarsaniz cok sevinirim
Kubra2317 Mucizemm41 tamm olur ya kusura bakmayın lütfen ancak gördüm ama okumaya calisicam muhakak ki okurum size bilgi veririm yarın saat kaça kadar olması gerek bir saat var mı?
Rumer Mucizemm41 tekrar dağıtılırsa mutlaka katılmak isterim bazen görmüyorum da şimdiden söylemek istedim 🙈 Allah razı olsun uğraşıyorsunuz vesile oldunuz 🤲🏻
Kubra2317 Mucizemm41 tamam olur okucam zaten şimdi inşallah bitirip donucem size 9 cüzü bide hatim nasıl oluyor yani bir kişi herkes adına mi yapicak nasıl olcak
Kubra2317 Mucizemm41 ben 9 cüzü okuyup bitirdim bilginiz olsun rabbim kabul etsin inşallah batımı sormuştum onun içinde cvp verirseniz çok mutlu olurum.☺️
Mucizemm41 Kubra2317 hatim duasını herkes kendi okuyacak cuz bittiyse okuyabilirsiniz internetten duanizi yaparsiniz ☺️