Asli06 Haftamıza girmemize bi kaç gün var feci bi mide yanmam var sizdede varmı benim çok erken başlamış gibi hissediyorum nasıl geçer bu gaviscon rennie asla işe yaramıyo😟
Sevdaelmc Asli06 ah canım benimde başladı hatta 27 de başladı 34 oluyoruz sen asıl sımdı gör bir o yanmaları 🤦🏻♀️ Şurup fayda ediyordu artık oda etmiyor uykular haram oldu 🤦🏻♀️
Leyli-84 Asli06 geçmiş olsun😌 bende de oluyordu ama ben burda ki postlardan birinde mandalinanın yaptığını öğrendim artık hiç yemiyorum ve hiç yaşamıyorum bu şikayeti… Sizde size neyin iyi gelmediğini öğrenip ona göre beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz ✨
Busseee Asli06 yediklerinizi takip etmelisiniz. Özellikle asitli meyveler turşu biber baharat vs beni çok tetiklerdi. Sakız çiğnemek ve soğuk süt içmek benim yanmalarımı hafifletti. Birde çok rahatsızsan uyurken başının altına bir yastık daha ilave edebilirsin.
evlatkokusu0806 Asli06 22den beri var en sonunda rennie aldm. Faydası var ama çok uzun süreli değil doktor miden yandıkça içebilrsn dedi günde 8 defa en fazla dedi Sen nasıl kullandın
Azra061907 Bende çok kötüyüm canım ama yediklerime dikkat ettiğimden beri biraz rahatladım. Çözümüde reflüsü olanlar ne yemesin diye baktım onları yemiyorum ve biraz yanma başladın sarı leblebi yiyorum ben çözümü böyle buldum Allah yardımcın olsun ☹️