dilaaaraozturk Kızlar selam 19+5 haftalık gebeyim ilk dönemler de mide bulantım hiç yoktu fakat 4 gündür mide bulantım kusmam var bu durumu yaşayan var mı normal mi bu ? Ve ne iyi gelir
Cokomik dilaaaraozturk bende aynı sizin gibiyim bı anfa mide bulantısı başladı benimde bekleyeyim bende burda
kahvesever__ dilaaaraozturk çubuk kraker ayran salata çorba salatalık tuzla biraz ye 🥒 yeşil elma baharatlı yiyecekler yeme daha çok mide bulanır doktorum bunları önermişti bana iyi gelmişti inşallah sana da iyi gelir mide bulantısı kötü 😔
Deletedmom154 dilaaaraozturk doktorum nnormal olabileceğini soyledi.Kimisinde ilk donemde kimisinde sonrasında görülüyor dedi benimde oyle
Mikmikbuk dilaaaraozturk geçen hafta yani 19.haftamda benimde 2 -3 kere bulandı. Ama rahatsız edici değildi. İlk üç ayımda hiç bulamamıştı
Ayselosman dilaaaraozturk gebeligi ogrendigim haftadan beri migdem bulanior 19. Haftadayim hala gecmedi uzerine birde migde gazi ve yanmada eklendi doktorum Gece yatarken iki tane prilam sabah ac karninada pulcet diye ilac verdi cok sukur oyle ayakta duruyorum icimde minik bir goril var gibi ses cikio migdemden 🙃