prensesannesiiiiii Tuqba27 33+1 im bebeğin herşeyi tamam benim eksiklerim var alınca çantamı hazırlayacağım inşallah
BabyLoveeee Tuqba27 30.haftamda mobilyalar geliyor,direk yıkayıp yerleştiricem hepsini,çünkü erken alınma ihtimali var,hazır olması lazım
Tuqba27 Sevdaelmc canım bende oyleydım cocuk yukarda olunca mıde sıkısıyomus doktoruna soyle mıde ılacı kullan ınan cok rahatlıcaksın
Piraye2021 Tuqba27 çok heyecanlı ve garip duygular içinde hazırlanıyor, ütülerken çok duygulandım 🥰☺️
Tuqba27 Sevdaelmc bana hap seklınde verdı hayatım sabah ac karnına ıcıyorum hıc bı sekılde bıda yanmam olmadı eve gecınce sana ısmını atıyım doktoruna bı danıs
Tuqba27 Baharozdemir bızde dolap daha yok o yuzden yapmak ıstedmedım ablasıda paylasmıyor 😂 artık kendı dolabıma yerlestırmelıyım
Tuqba27 4_cennetevlat_4 benım ılkınde 33 haftalık geldı gebelık zehırlenmesı yuzunden o yuzden bıraz korkum var canım baslasammı erken mı cok kararsz kaldım 🥰
Emirela Tuqba27 lütfen lütfen bana da söyleyin o hap nedir. Artık acı su kusmaktan tahriş oldum. Hic birşey yiyemiyorum
LadyAnne Tuqba27 Bende 30+4 oldum cantami hazirlamaya baslasammi napsam bilemedim bugun bebegimin elbiselerini yikayip kaldirayim diyorum sizce erkenmi