Nnurdan Tuqba27 31+3 olduk, eşyalarımız hazır çantamızı sipariş ettik gelmesini bekliyoruz. Beşiğimiz kaldı alınacak ama zamanda geçmiyor ilk haftaları hiç anlamamıştık💖
Banuka Tuqba27 insan ağırlaşıyor gerçekten.Hazırlayın yavaştan içiniz rahat eder.30. Haftadayım ağırlaşmaya başladım yıkadım kıyafetleri ama henüz ütülemedim
Sumeyye67 Aynı gündeyiz 🙂 bende yıkadım ütüledim herşeyi artık hazırlarım diyordum çantayı çok heyecanlı ya gerçekten 🙂 Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Havvanrs 30+6 ile merabaaalar şurda duruyum bende fikirler icin ben kendimce 33 de yıkayip utuleyip 35 de cantami hazirlayim diye dusunuyorum sizce nasil ?
Sevdaelmc Havvanrs bence çok geç canım ben sana bir an önce yap derim 34 hafta olucam iyiki yapmışım 30lu hafta da şuan ağrılarım kasılmalarım oluyor yapamazmışım sanırım tabi herkes bir değildir ama önceden yapmak en iyisi
Sultan_babur 35+5daha dogum cantami hazırlamadim heran dogum olabilir yani bilemeyiz sonucta en gec 32haftada hazir olmali
Havvanrs Sevdaelmc bilemiyorum ki canim bende ilk hamileligim belkide dedigin gibii erkende hazirlamakta fayda vardir bakalim doktor kontorlunden sonra daha da netlestirrim bencce 🥰
Tuqba27 Aslında bende sabırsızlanıyorum hazırlıyım dursun dıyorum ama sezeryan gunum bellı oldugu ıcın acelede etmek ıstemıyorum kızlar cok kararsz zamanlardayım 🥰❤️❤️
Sevdaelmc Tuqba27 cidden öyle ne olacağını bilemiyoruz cunku hazır dursun herşey bir köşede en iyisi diyorum ya suan mahvoluyorum miğde yanmam en üst seviye de sancılar kasılmalar başladı o yüzden erken yapmak hep en iyi
Tuqba27 MbEr bende oyle tek tuk herseyı tam dıyemem cok eksıgım var dahha canım onumuzdekı hafta alısverıse cıkıp baslarım artık
Sevdaelmc Tuqba27 cidden öyle muhakkak yap canım benimde günüm belli sezeryan ama erken gelmek isteyebilirler ondan yap dursun köşe de 🥰
Tuqba27 Sevdaelmc zaten zaman o kadar hızlı gecıyor kı yıka utule derken eksık gorup alcagımz seyler olur felan sonra bı bakarız zaman gecmıs anca bu agır hallerımle 😂