Nnurdan MerveNur- bende kısa kollu hazırladım çünki devlette olsa özelde hastaneler baya sıcak oluyor çorap ve hırka yeterli olur diye düşünüyorum serum için filende kısa kol daha rahat
MerveNur- Liyuzamom aynen şu an öyle zaten bi kısa bi uzun takım var hırka da alıcam havlu çorap falan da 😊götüreyim o zaman😂😂
Liyuzamom MerveNur- götür ya kullanmazsan da öyle gider gelir o an keşke olsa demektense. Ben peçete alınır o an diye havlu koymadım açıkcası. Bir de hastane eve yakın zaten
ikiprensesannesiii MerveNur- pedi eve çıktıktan sonra anca kullanabilirsiniz. Ben 1.5 paket koydum dependi. İlk gebeliğimde de 1.5 paket kullanmıştım. 2.soruya da cevabım nerede olduğunuza bağlı ama kısa kolla üşürsünüz muhtemelen.
Aselinkooo MerveNur- 1. Kanamaya göre değişir ama koyduğunuz yeterli. 2.hastane soğuk olmaz üşüyeceğinizi sanmam. Ama genede uzun kollu hafif kalın Bi hırka götürün.
zeytinkiz MerveNur- ben normal dogum yaptım 9 adet depend vardı yanımda. Sürekli muayeneye geldikleri için 9 tane tam yetti eve gelince 1 tane kalmıştı ama evde hiç rahat olmuyor normal ped daha rahat. 2 gün hastanede kalmıştım. 👍