Yasemin1 Kızlar pazartesi kontrolde çatı muayenesi oldum dün akşam salya gibi birşey geldi kanlı ve bugunde hala geliyo peçeteye korkmalıyım hastane 1 saaat uzaklıkta
Akgumus19 Yasemin1 canım büyük ihtimal nişanın gelmiş bence gitmen de fayda var hayırlı mühdeli haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🏻😘
Yasemin1 Akgumus19 inşallah canım hayırlısıyla olsun haber edicem 😊 ama bende sancı yok birden mi gelir acaba sancıyı beklemeyelimiym 🤔
Yasemin1 Candantasdelen sancım yok ya beklemek istiyorum çatı muayenesinden olabilir diye hastane uzak çünkü gidip gelmek sıkıntı sürwkli
Akgumus19 Yasemin1 oda olabilr canım ama hastane uzaksa dediğin gibi bi aramanda fayda var doktorun sana gel veya bekle der riske atma
Candantasdelen Ama işte Nisa’nda söylemen gerekiyor tekrar bakıyorlar benimde oyle olmuştu ama hafif agrım vardı gittiğimde iki cm açılmışım gecesi Doğum yapmıştım
Alinmavi Yasemin1 nisanin gelmis bence doktoruna haber ver ve kendini dinle kasilmalar basladiktan sonra ılık bir duş al nefes egzersizleri yap madem hastanen uzak fazla beklemeden cantalarini da al git sakjn ol ama. Nişandan sonra 2 gunu de bulabilir dogumun.