nutella10 Merhaba benim gebeliğim riskli ve heyet raporu almak istiyorum heyet raporu aldığımızda maaşımızı kurum mu ödüyor yoksa devlet mi bilgisi olan var mı bir de kesinti oluyor mu?
rsdsrky07 nutella10 nutella10 Merhaba bende 2 ay heyet raporu aldım 2 hafta sonra dogum iznine çıkıyorum 1 aylık rapor parası aldım sgkdan kendi maaşımdan düşük aldım ama asgari ücreten fazlaydı maaşım
nutella10 Muberenay_25 o zaman kurum için sıkıntı olmuyor değil mi kesinti oluyor mu acaba siz aldınız mı daha önce
Muberenay_25 nutella10 yok canım rapor paranı ssk ödüyor ben 20 günlük aldım mesala rapor heyet 2.000 TL yattı
nutella10 rsdsrky07 heyet raporunda kesinti oluyor mu yani olmuyor diye duymuştum ben de yüzde kaç kesinti oluyor
nutella10 rsdsrky07 anladım teşekkür ederim bakalım posta başka yazanlar olacak mı sizinle aynı durumda olanlar belki sizde de bir yanlışlık vardır itiraz edersiniz kesinti için🙏🏼
aysedgnkaya nutella10 bende gebelik başından beri heyet raporluyum hatırı sayılır oranda kesinti var ayrıca ödeme SGK tarafından yapılıyor
nutella10 aysedgnkaya teşekkürler riskiniz neydi acaba benim plasenta aşağı yerleşimli ve kanama olabilir diyorlar doktorlar neye göre veriyor
aysedgnkaya nutella10 benim servikal yetmezlik sorunum var ve kayıplarım vardı o yüzden çalışmadım… Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻
nutella10 Muberenay_25 o zaman epey kesinti oluyor heyet raporunda kesinti olmuyor dige duymuştum sanırım sizden de kesmişler
nutella10 aysedgnkaya Çok teşekkür ederim riskli gebelik gerçekten insanı çok yıpratan bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
nutella10 kahvebadem teşekkürler o zaman heyet raporunun diğerlerinden farkı sadece daha uzun süreli olması mı?