Birumuteses29 Zaman nasıl gecti anlamadim bile sanki daha 1 2 ay var gibi doktorum sabah 9.30 gibi gel dedi kacta alicak bilmiyorum spinal sezeryan olacak dualarinizi esirgemeyin😊😊
Aysununannesi00 Birumuteses29 kuzum saat vermedi mi yani normalde saat veriliyor diye biliyorm bende spinal sezeryan olucam Allah nasip ederse sağlıkla al bebişini kucağına
elisamelisa101 Birumuteses29 hayırla kucağınıza alın insallah doğuma girerken hamilelere bebek sahibi olmak isteyenlere dua eder misiniz 🙏❣🥰
Ftmsgr Birumuteses29 Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 kaç haftalıksın acaba neden Sezeryan ☺️
Birumuteses29 Aysununannesi00 aminn insallah bana pazar gunu sabah ac karnina gel dedi kacta gelicem dedim 9 9.30 gbi gel dedi valla bnde anlamadm kacta alicak hic bilmiyrm
Birumuteses29 elisamelisa101 aminn inşallahh tabi edicem o duyguyu cok iyi biliyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Birumuteses29 vaveyla_1 etmezmiyim isminiz neydi bende cok beklemis ve tup bebekle sonuc almis biriyim🥰
Birumuteses29 Aysununannesi00 insallah alir erkenden gece kalmak istemiyorum kac saate bacaklarim acilcak kac saate kalkicam agri sizi hepsini merak ediyrm😒