NurKaradmn Wcye her gece 2 kez çıkardım bu gece 1 kez çıktım bir belim kasıldı kasıklarıma ağrı girdi mide bulantısı yanması karnımın sertleşmesi derken bu saati gördüm gözlerimden uyku akıyor ama bunlar uyutmuyor nişan vs hiçbir şey yok ama idrar rengi koyuydu sizce doğum mu belirtisi yoksa normal son ay halleri mi ?
jrarya NurKaradmn kaç haftalıksınız ben 36+1 im nefes darlığı mide bulantısı yaşıyorum şuan gözüme uyku girmedi ara ara kasıklarıma hafif bi ağrı giriyo zaten erken doğum riskim var diye dün sabah ve gece ciğer geliştirici oldum onlar mı yaptı anlamadım
NurKaradmn [bilinmeyen] evet benzerdi adet sancısına dünden beri sancım vardı ama bu kadar şiddetli değildi şuan geçti bir daha ne zaman gelir acaba ? Ve bütün gece uyumadığım halde uykumda var ama kendimi çok enerjik hissediyorum birde hafif başağrısı o kadar
jrarya NurKaradmn bi hafta öndesiniz bizden valla vakitli gelsin bebeklerimiz baş ağrısı hafif hafif bende de var sağdan sola dönünce bi ağrı nts de çıkan kasılmalar sancılar 🤦🏻♀️
AliyeAsel Al bendende o kadar canım bende 37 haftalık hamileyim mide bulantım var fena şekilde hiç halim yok heryerim ağrıyor 🤕
jrarya NurKaradmn ay demeyin ben kalsın az daha diyorum 30 ağustos tarihimiz hele bayramda yapmasın sürpriz sıksın dişini bu kadar dayandım 🤭
Gulyllu Günümüzde aynı canım o koyu renk az su içtiğinden olmuştur birde 1 kere çıktım diyorsun ya tuttuysan biraz ondan Ama karın sertleşmesi bele ağrı girmesi bende de var karnım serleşince ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum cok zor Ben alt katta kanapede yatıyorum valla yoksa eşim hayatta uyuyamaz o kadar harekete 😏