ozgyldz Rabia344 ben Alihan bey e gidiyorum arada Hayal beyede gidiyorum ve ikiside çok çok iyiler ve ilgililer
Elanurgvn61 Rabia344 merhaba canım ben 19 haftalık gebeyim en başından beri bandırma devlet hastanesine gidiyorum Nazlı hanıma çok iyi ilgileniyor çok memnunum.
dygacng Merhaba ben gönende yasıyorum bikaç arkadasımdan royalde aylin hanımı duymustum ona gittim geçen hafta ilk kez cok ilgili davrandı yine cevremde royalde hayal beyede giden cok
kuzucugumm-1734 Emre merter mart var çok iyi doktor özel muayenehanesi var çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
Esinnnasel İmkanınız yeterse özele gitmek mantıklı evet ama devlet hastanesindeki doktorlarda çok iyi ve ilgili Alihan bey ve nazlı hanım çok çok iyi doktor
Rabia344 kuzucugumm-1734 tamamdır bende şiddetli bulantılarım ve istifra için gideceğim inşallah sonuç alırım çok teşekkür ederim
kuzucugumm-1734 Rabia344 ben çok memnunum inşallah sizde memnun kalırsınız çok güzel ilgileniyor anlatıyor herşeyi
Rabia344 kuzucugumm-1734 gittim inanılmaz derecede memnun kaldım. O kadar ilgilendi ki anlatamam. Sadece benim için çok erken olduğu için doğum ücretlerini öğrenemedim. Hangi hastane ile anlaşması var doğumhane nerede bunları çok sormak istedim. Fakat erken olduğu için sormakta çekindim :)
kuzucugumm-1734 Rabia344 çok sevindim memnun kaldığına 🥰 gerçekten çok iyi çok ilgili bir doktor bir arkadaş abi gibi ilgileniyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🌸
2fasulyeninannesi Bende Mustafa oğuz aygörene gidiyorum devlette ilk gittiğimde sevmedim sonra esimi falan soktu çok ilgili olmaya başladı her gittiğimde eşimi sokuyor ultrason kağıdı veriyor