Eleonora Kizlarim iyi aksamlar. Öncelikle söylemek isterim ki Allah isteyen her kesin kucagini bos koymasin çabucak sevindirsin bizi Amin🤲🏻🥰 benim adetime 7 gün var ama hiç bir belirtim yok normal mi? Böyle olan oldu mu? O kadar umutluyum ki bu ay için. 🙈
slmcnm2503 Eleonora benimde neredeyse hiç belirtim yoktu akıntım dahi sadece bir kaç kez kasığımda batma olmuştu 🥰 sonrasında bildiğin adet sancısı ❤️
Sevdashn makbule17 adetten bı kaç gün önce beyaz akıntınız geldi mi hamilelik belirtisi mi bu adetime 3 gün var
makbule17 Sevdashn hiç akıntım olmadı tek belirtim sık sık idrara çıkmaktı ordan anladım hamile olduğumu
Mom545441 Eleonora 6 gün kaldı bugünü saymazsak 5 ama sancılanmıyorum arada bi minik sancı oluyor ama şiddetli değil normalde şiddetli sancı oluyor 1 hafta önceden bide sol kasıkta minik batmalar var
Eleonora Mom545441 benim kasiklarimda arada hafif agrilar oluyor baska belirtim yok off beklemek çok zor gerçekten🥺
karakiz1 Eleonora Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin yeni hamule oldugumu ögrendim goguslerime dokunamiyordum ama adet olucam heralde dedim kasigim sizladi ve hafif kahve lekelerim oldu
Brcnbysl Merhaba kızlar ben 9 haftalık hamileyim adetime 3 gün kala öğrendim gece tuvalete çıkmalarım başlamıştı ve gece uyandıran sağ kasık batması oldu bunun üzerine test yaptım ve silik çizgi ile pozitifi gördüm ☺️ İnşallah sizede nasip olur ☺️