Semila Ya kızlar 2 , 3 saatte bir uyanıyorum ve tekrar uykuya dalmam işkence 😩 20. Haftadayım ne olur biri bana bunun Doğuma kadar böyle devam etmeyeceğini söylesin. Yoksa kafayı yicem 😰😰
Vuslaaatt Semila ben 29. Haftaya girdim uyuyamıyorum gözlerimden uyku akıyor uyusam bile saat başı uyanıyorum tuvaletteyim gözlerim çöktü ruh dengem kaçtı vallaha Allah yardımcımız olsun
MelisaMila Semila 32+4 bak bu saatte uykun kaçmış şekilde uyanıyorsun wc gitmekten ve sağa sola dönerken uyanmaktan uyku kalmıyor 😁
anneb Vücudun enerjisini harcayamiyorsa oluyor her gün yürüyüş yap bence. Bir de ben her uyandığımda tuvalete giderdim. Eğer sende de böyle oluyorsa normal bu durum.
Semila anneb yürüyüş hergün düzenli yapmıyorum ama düzenli hergün evde bişilerle uğraşıyorum ve yoruluyorum . 😥 offff çok sinir bozucu uyuyamamak
anneb Benim şu sıralar deliksiz de uyuduğum oluyor arada uyanıp tuvalete gittigimde. 28 haftalık hamileyim.
Setenay Bende 24üm. Hem çok cabuk sıkılıyorum. Heryer dar geliyor. Hemde uyuyamıyorum. 1de zor zar uyudum. Eşim 11gibi uyudu. Ve şuan uyandım. Uyku tutmuyor. Ağrım sızımda yok şükür ama olmuyor yani, ruhum daralıyor🙄
Semila Setenay işte bende öyleyim 😑 çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim ama uyku konusu çok kafama takıldı düzenim kalmadı
mmrv Setenay bnde 24üm bnde de aynisi.. 12de uyudk 2 de uyandm uyandgm an bidaha uykuya cook zor daliyorum.. sabah 9gbi esimi işe geçirdikten snra uyuyorm 12ye kdr en derin o 3 saati uyuyorm snra da zor uyaniorm ve ayılmam cok zor oluo.
Pcosluhatun Valla bende 30dayım uyuyamıyorummmmmm 😥 Yaklaşık 20den beri bu haldeyim sanırım Doğuma kadar devam edicek 😥
Semila Pcosluhatun 😩 gecem gündüzüm karıştı ve şuan daha çok gözüm korktu böyle bi neredeyse 20 hafta daha nasıl geçer 🤦🏻♀️
Semila Vuslaaatt tuvalet için kalksam ve yattığımda devam edebilsem yine yakınmıcam bu kadar🤷🏻♀️ Ama yok o da yok keyfe keder uyanıyorum heralde
Pcosluhatun Semila geçmez diyoruzda geçiyor canım, gece kuşu oluyorsun bir süreden sonra. Geceleri yaşıyorsun gündüzleri uyuyorsun, kendini bu düzene alıştırmaya bak 😘
Semila Eliffff neyse az kalmış deyip içini rahatlatmak isterdim ama asıl uykusuzluk sanırım şimdi başlıcak senin için 💁🏻♀️ Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine 🙏🏼🤗
Eliffff Semila sağol canım. Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.ama ina son haftalar sanki hiç geçmiyor,tüm gebelikten daha uzun geliyor
Melody Bende uyandım havanın verdiği sıcaktan terledim saçlarım sankı banyo yaptı çok sinir bozucu deliksiz uykuya. Hasretim hergün böyle 😒