TazeAnne06 Aslanirem geçmiş olsun doktora gittiniz mi ne söyledi ? Bir de kanama durdu mu devam ediyor mu
Aslanirem TazeAnne06 evet gittim bebekler canlı dedi yarın tekrar gidicem bilemiyorlar ne olduğunu onlarda tabi şuan bekliyorum yarın olmasını heyecanla
Yerfistiklarininannesi TazeAnne06 bende 7 haftada yaşadım ilk hamilelgimde olmamıştı bi sefer beni korkuttu dr progestan vermis onu kullaniyorum gecen de kontrole gittik bi sıkıntı görmedi
TazeAnne06 Yerfistiklarininannesi ben başından beri progestan kullanıyorum devam et dedi doktor rahim ağzım kapalı görünüyormuş zaten
TazeAnne06 Aslanirem bana da bişey diyemediler hafif kanama yeri var ama keseler iyi görünüyor dedi. Rahim temizleniyor olabilir diyenler de var yerleşme olabilir diyenler de.. İnşallah sıkıntı görmeyiz 🤲💕
Aslanirem TazeAnne06 inşallah çok korktum bende birşey yok deşeler de insanın içi rahat etmiyor gerçekten 😟 benimde kese dışındaydı kanama sizinde ikiz demi
TazeAnne06 Aslanirem evet ikiz benim de kanama da kese dışında çok hafif var dedi şimdi geçti bende çok şükür 🙏
Aslanirem TazeAnne06 benimki kanamaydı canım hiç canını sıkma sabah ben giyin doktoruma çok şükür iyiler sende canını sıkma diye yazıyorum bak
dilaraulusoy TazeAnne06 canım ben tüp bebekle 12 haftalık hamileyim. Korkma geçen hafta kırmızı kanamam bile oldu ama bu sefer kese dışında kanama olanı vardı. Ama hiç ağrım vs olmadı böyle şeyler bizim gibi hamile kalanlarda çok Sık oluyor ben iğne ve fitile devam
TazeAnne06 dilaraulusoy teşekkür ederim 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım♥️🎈
Damla58 TazeAnne06 bende şuan cok tedrgnm bende tüp benekle gebe kaldm 6 haftalgm gece ilk pembemsi bi leke geldi sonra kahverengne döndü 🥺
TazeAnne06 Damla58 cumartesi akşam 8 gibi başladı sadece peçeteye sildikçe gördüm hep. Bugün akşama doğru tamamen bitti yani sildiğimde görmedim inşallah bitmiştir 🤲🎈 dün akşama doğru da baya azaldı zaten azdı ama her lavaboda sildiğimde görüyordum