limonluanne Selam anneler ve anne adayları.. İlk gebeliğimi iki gün önce öğrendim ve çok heyecanlıyım 🙈 Benim en büyük tedirginliğim şuan yurtdışında yaşıyor olmam 🥺 Siz ilk muayenenizi ne zaman oldunuz ve kalp atışını kaçınca haftada duydunuz???ü
Sevi_l limonluanne ben öğrenince bekledim biraz uygulama göre 6 hafta olunca gittim o zaman kalp atışlarınıda duydum çünkü çok acele etmek istemedim ilk gebeliğim de düşük yaptım tekrar hamile olunca biraz bekledim
miyopmom limonluanne bende tiroit oldugu icin dayanamadim hastaneye gitmistim 2 gun sonra felan gerci hastanede dogru duzgun bi sey yapmamislardi her turlu kendi doktorumu beklemistim
limonluanne Sevi_l Sevi_l bende beklemek istiyorum iki farklı uygulama kullanıyorum, birisinde 5+5 diğerinde 4+5 yazıyor tam anlamadım 🤷🏼♀️
Ssusam- limonluanne geçen salı gittim test için, bi kaç gün sonra gel tam görünür dedi doktor ama hemüz gitmedim bu hafta salı gidicem bakalım
limonluanne Ssusam- gidince haber verirsen çok sevinirim, hayırlısı olsun inşallah bebeklerimizin sağlıklı şekilde kalp sesini duyarız🥰🥰