Aysegul354 Arkadaşlar oğluşum suan 37+0 haftalik. Dogumumuz kendi gerceklesmesse ay sonu doktor kendi alicak :) 31 aralik da. 2021 yada 2022li olmasinin bir avantajı yada dezavantaji var mi? Ona göre bir gun daha bekletip 1 ocak almasini isteyecegim.
bebegimizibekliyoruz1 Aysegul354 37+2 yim kendi ne zaman isterse gelir bebe diyorum ama 40.haftam 30 31 aralık oluyor 40 ı geçer diye düşünüyorum ben yalancı sancılar oluyor 33den beri bi cm açıklık da var bakalım ne zaman gelicekler
Mminikmucizemmm Aysegul354 37+5 im eğer bebek geç doğacak olursa bari ocakta doğsun diyorum 😂 bence 1 ocağa alabiliyorsanız 1 Ocak olabilir ömür boyu doğum gününde tatil yapar 😂
Deletedmom16362 Okul için falan soruyorsaniz eğer artık aylari baz alıyorlar. Yani ilkokula başlama yaşı falan yıla göre değil diye biliyorum.
Aysegul354 Deletedmom16362 okul evet aylik ama askerliği düşündüm 2022 olursa bir yil gec gidicek yil olarak alirsa. Baska bir olay var mi onu bilmiyorum :)
Aysegul354 Clementinee neden peki😀 eşim de yeni yil bebegi olsun her doğum gününde izinli olayim dio😀😀
Clementinee Aysegul354 bende yeni yıl bebeği olsun isterdim 😇 bende normalde Aralık 88 doğumluyum ama babam ocak 89 yazdırmış 😂 İyiki öyle yapmış diyorum tabii ben yine kendi doğum günümde kutlama yapıyorum doğduğum ay yani
Haver45 Nereden baktığına bağlı emeklilik için bir günde bir yaş süper,bir günde bir yaş büyüceksin kız çocuğu için buhran sebebi zor soru vesselam 🤣
Aysegul354 Haver45 banada zor geldi😀 babamiz 1 ocak olsun her doğum gününde tatil olucagi icin oglumun yanında olurum diip olaya duygusal bakıyor 😀
Aysegul354 bebegimizibekliyoruz1 bende kendisine biraktim ama 40i geçirmek istemiyorum korkuyorum. O yüzden gelmezde 40+0a kadar aldırmak istiyorum
Haver45 Aysegul354 ben de 1 Ocak kullanırdım kızım 22 sinde doğacak üzülüyorum bir yaş almış olmasına ama vardır bır hayır demek lazım😊
Begonvil_ Aysegul354 ben de sizinle aynıyım 37+0 olduk bugün bakalım ne gün gelicek bebişler 😊 ben ocak doğumlu olmasından yanayım ama ☺️
bsr1 Bende 37+1 oldum bnde aynı şeyleri düşünüyorum normal bekliyoruz gibi ay sonu gelmezse suni deneriz dedi dr