dakpinar- Ay hadi inşallah 🤲🏻 ilk doğumum en azından normal denemek istiyorum bi sorun olmadığı sürece 😕
Dönemiyorum bile 😣
Sonunda benimle aynı seyleri yaşayan birilerinin olduğunu görmek kendi acımdan güzel 🥲 yürürken yatakta dönerken egilirken asırı bi agrı acı oluyor demek o catı agrısıymı. Peki bu normal doğum belirtisi mi? Perşembe kontrole gidicem bebek hangi pozisyonda bilmiyorum suan benim 1 aydır var bu agrı 34+3 haftalıgım
Şeymi dostum 😂 50 kez squat yapmış gibi bir ağrı ve bende 20. Haftadan beridir var.
Zeyzeyu19 ah ne cekiyorum bir bilsen 🥺 36 dayim öluyorum resmen
110710 ay evet yada kendını sıfır bacak acmaya zorlamıssın gibi😮💨
Hamisannesi benımde 35 de falan baslamıstı ama cok azdı . Simdi hey yavrum hey almış başını gidiyor orası 🥲😂
Anne8484 evet arada kuyruk sokumum da agrıyor 😔 hele sırt üstü yatarsam takılıp kalıyorum
prensesannesiiiiiiii ben 30 haftamda suyum geldı zannedip acile gittim megerki altıma kacırmısım 🥲 ozaman bebegın asagıya dondugunu soylemıslerdı simdi 38+0 hala oyle catı agrısı diyorlar baksana oyleymis herhalde . İnsallah normal olur dpgumunuz bizim normal gozukuyor
Zeyzeyu19 26 haftadayım ara ara bendede oluyor. Bide benim ikiz gebelik. Doktoruma sordum kalça kemikleri genişlediği için bide bebekler büyüdükçe baskı yapıyormuş. Vede vücud kendini normal doğum provası yaptığındanmş. Normal dedi doktorum.
Bende yatakda bazen ne dönebiliyorum. Ne koltuğa oturduğunda ayağımı koltuğa kaldırabiliyorum yürürken bile çok acı oluyor. Bazende hafifliyor. Ama korkmayın normalmiş
Zeyzeyu19 benimde suan normal görünüyor insallah öyle olur Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin hepimize 🐣🌸