_edaa Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim esenler medipolde elif başola gidiyodum aşırı seviyodum ve çok memnundum. Fakat elif hoca bugün işi bıraktığını söyledi 😔 vedalaştık maalesef. İstanbul eyüp civarı iyi bir doktor arıyorum. Tavsiyelerinize talibimmm🌸
Melek141120 _edaa canım eyüpte bilmiyorum ama ben Bahçelievler medicalpark meral arısal a gidiyorum doktorumu çok seviyorum iyiki onu bulmuşum
_edaa Eliffezell avrasyayı da çok öneren oluyor atilla hoca için. Ama hastane geneli için yorumlar çok berbat güvenemiyorum. Ortada kaldım sanki strese girdim iyice🤦🏻♀️
Eliffezell _edaa ablam geçen sene kendisinde doğum yaptı çok memnun ama ben hastane olarak hemde doktor olarak biraz pimpirikli olduğum için tercih etmedim . Geçen hafta arkadaşım orda bir Kadın doktorda doğum yaptı ve takipli hastasıydı o da çok memnun
Eliffezell _edaa bir arkadaşımda Rami hastanesine gidiyor orada bir Kadın doktor varmış onunda takipli hastası çokmuş çok memnunmuş herkes. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten doktor çok önemli
guzelbebegimmmmm _edaa avrasya hastanesi atilla bey e gidiyorum. Muazzam bi hastane. sanki otel gibi, çalışanlar aşırı ilgili, tertemiz hastane. Öncesinde çok hastane baktım değiştirdim ama Avrasya’da karar kıldım👍🏻
designermom Başarı hastanesi Selime hanım çok iyi diyorlar bir de Bilge hastanesi Serdar basaranoglu iyi kendisine muayene de oldum Eyüp merkeze yakınsan buralar uzak kalabilir tabi Alibeyköy ve daha yukarısı ise bu civarlar daha yakın gelebilir ben de Bezmialem vatana gidiyorum riskli gebeliğe belli Bir aydan sonra belki Serdar hocaya geçerim Diye düşünüyorum
Eliffezell _edaa ve gördüğüm kadarıyla hastene kötü bir hastene değil aksine ameliyathane ve servis ekibinden de çok memnundu ablam. Kendisini doğumda çok Rahatlattıklarını ve ilgilendikelerini söyledi . Ama tabiii ki herkesin beklentisi farklı olduğu için deneyimide farklıdır.
_edaa guzelbebegimmmmm merhabaa🌸 bugün gittim atilla hocaya. Gerçekten dediğiniz kadar varmış çok çok memnun ayrıldım ve çok içime sindi, çok teşekkür ederim tekrardan♥️