Hayalim38 Hanımlar aranızda benim gibi diş ve diş eti ağrı sorunu yaşayan varmı dişlerim sanki karmaşık gibi oluyor bazen bazen ağrıyor daha önce çektirdigim 20 lik dişlerimin yeri bile ağrıyor bazen bu sorunu bir tek benmi yaşıyorum 24+3 günlük olduk
aysenurtc Hayalim38 gebelikte görülebilen bir şey , benm de diş etlerim çok hassaslaştı her fırçalamada kanıyor
BMelek Hayalim38 hassaslasiyor ama magnezyum kullanin bebek depolarimizdan beslendigi icin benimde agriyordu magnezyum kullanmaya basladim gecti bazen fircalarken kaniyor sadece
Melikeakarsu Hayalim38 fircalarken acayip şekilde kanıyor öyle durup dururken de bakıyorum ağzımda kan tadi var megersem disim kaniyormus 😂😂 nasıl geçecek bilmem
Busbus4 Ben her akşam bir bardak süt içiyorum içmediğim gün dişlerim diş etlerim ağrıyor süt için kesinlikle faydası olacak
Gzde218 Benim son ay başladı. Tuzlu sirkeli su ile damakları gargara yaparak güçlendirmek gerekiyor hem de mikropu ölüyor. Bazen mide bulandırıyor normal fırçaladıktan sonra ağız gargarası listerin de kullanabilirsiniz. Kalsiyum eksiliyor o yüzden 🤷🏻♀️
Hayalim38 Öyle çok kanama sorunu yaşamıyorum fırçalarken ama işte bu ağrı sızı çekilme hissiyatı rahatsız ediyor diş ağrısı korkusu çok büyük panik oldu bende