Gizem93 Merhaba herkese. Waikikide 10 15 tl arasi yazlık tisörtler buldum. Malum herseye zam geliyor yazlik 4 5 adet tisort aliyim ucuz bulmusken diyorum sizce 6 9 ay mi yoksa 9 12 ay mı alsam daha iyi olur kalipları bilen var mi aranizda bu arada şubatta dogacak bebegim kısmetse
Toprak_hira59 Gizem93 6.9 almak daha mantikli bence 9.12 son bahar mevsimine denk gelir sizin icin ama kilolu olursa bebis o zaman bisey diyemem 🙂
Selin12- Gizem93 canım bence 6,9 ay al ama çok değil bebeğin kilolu olabilir bir iki tane de 9,12 ay aslında kalıpları güzel ben iki kızımda da almıştım ama benim ilk kizin iriydi oyuzden 6,9 ay liklar 6 aylık ken olmuyordu
annembabam Gizem93 benim de öyle ocak sonu Şubat başı doğum gözüküyor ama yakaladığım 4 5 6 yaş bile yaz ürünleriydi , taytlardı aldım 😁
Gizem93 Mantiken agustos ayinda 6 aylık olucak 6 9 ay almam daha mantikli gibi ama bazen kaliplar kucuk diyenler oluyor 9 12 ay cok mu buyuk olur ki
Gizem93 aysenurtc evet o yuzden kararsiz kaldim en iyisi dogduktan sonra almak aslinda ama malum zamlardan dolayı korkar oldum artik 😀
Gizem93 Selin12- evet bebege göre degisiyor bebek dogunca almak daha mantikli aslinda ama o zaman boyle ucuza bulamam diye düsundüm tabi bide aldiklarim elimde kalirsa giyemezsede yine zararda olurum😀😀
Defne2018 Gizem93 bende öylyim şort ve tşört aldm 6 9 ay 9 12kışa gliyo biraz hava serin olabilir ince uzun kollu almıştım
Defne2018 Gizem93 yok bsn başka yerden almıştım waikiki dwnde kızıma aldım giyiyo şuan bi sıkıntı yok
Minnakkkk Gizem93 bence 6 9 ol ne olursa olsun zaten seneye giyemeyecek cok buyuk, buyuk seyler giydirmeyi hic sevmiyorum o yuzden hep ayına uygun aldım ki lcw bu konuda beden olarak uyuyor bence. Bi de e bebekte de yazıklar cok ucur oraya da bakabilirsiniz derim
Gizem93 Minnakkkk tesekkur ederim. Evet benimde uzerinde buyuk durunca hic hosuma gitmiyor o yuzden 6 9 daha mantikli gibi sagolun