okuyor Merhaba, Haftada yeniden başlayan kusmalarim gebelikten değil tansiyondanmis. Tuzu kestim ve bir hafta tansiyon takibi verdi doktorum. H.ici dahiliyeye gideceğim. Çok endiseliyim. Bu durumu yaşayan anneler süreç nasıl ilerledi?
okuyor Bebegimveben0811- ilaca başladıktan sonra düzene girdi mi? Benim de yarın sabah tekrar randevum var. Tansiyon ilacı yazacaklarmis. İdrarda protein çıkmadı. Gebelik zehirlenmesi yok. Ama tansiyon 15 9 olursa yatış vereceğim dedi. Su an tek umudum ilacın düzene sokması.
okuyor Gizem93 teşekkür ederim. gün içinde çok değişiyor. Yükselip düşüyor. 1 haftada 2 kez 16 9, iki kez 14 9, bir kez de 15 8 çıktı. Onun dışında normal 12 8, 11 7.
Gizem93 okuyor benimde 11.7 12 8 lerde çıkıyor hep. Bende surekli ölçüyorum kontrol amaçlı umarım saglikla atlatiriz bu donemi
Selinkn okuyor bende de tansiyon var ve gebelik öncesinde vardi 3 4 gundur hep 16 17 bugun doktorum acil cagirdi gittim ilaçlarımı vardi zaten bir iki gun daha kullan eger düşmezse sezeryana almak zorundayım dedi bebegin gelişimini ve kilosunu etkiliyor ayrica gebelik zehirlenmesi yapabiliyor cok şükür bende de protein falan cikmadi ama bebjs daha küçük
okuyor Gizem93 inşallah. Tarih ve saatle ölçümleri not almayı unutmayın. O kağıdı istediler benden yarın ölçüm sonuclarim ile gideceğim ilaç yazdırmaya.
okuyor Selinkn Allah şifa versin. Bebekte bir sorun çıkmadı bugün benim de. İnşallah çıkmaz. Kaç hafta sizin ?
Selinkn okuyor insallah sağlıkla gelsinler 36 haftaligim sirf boyle bir şeyden dolayı da sezeryan olmak beni üzer cunku engellenebilir bir sey bu durum dedigim bebeğim zaten kanalda bir hafta önce de nisanim geldi normal doğum için cok uygun dedi doktor nisanim gelince mecbur cati muayanesi de yapmıştı bu hafta doğsa artik sorun yaşamayız ama yine de 37 yi beklerse iyi olur dediler
Gizem93 okuyor bana doktorum tansiyon takibi yap falan demedi ama ben yinede ölçüyorum her ihtimale karşı. Önlem almakta fayda var en azından erken farkederiz bir sorun olursa