Mlsdmrl Merhabalar eskisehir acibadem hastanesinde doktor ve dogum ucretlerini bilenler var mi? Yeni yilda mutlaka zam gelicek ama su anki durum nedir merak ediyorum. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum cunku bilgisi olan varsa cok sevinirim
karazlem Mlsdmrl merhaba muayene ücretlerine aralık ayında zam geldiğini söylediler. 275 TL idi muayene fiyatı, sanırım 2022 için fiyatlar bi şekilde.☺️
Mlsdmrl minikayak2-6 ümit hastanesine gidiyorum abdurrahman akçay’a. İlk hamileliğimde de kendisine gitmiştim doktor olarak bir sorunum yok sadece ulaşılabilir değil ama ümit hastanesini pek istemiyorum açıkcası 😏
ilkbeybiannesi Ben fiyat bilgisi için bugün aradım. Dönüş yapacağız dediler, bekliyorum. Size de söylerim aradıklarında bakalım🤔
minikayak2-6 Mlsdmrl anladım bende Ümit hastanesine gidiyorum Murat Şenol’a. Peki istememe sebebiniz nedir Özel değilse
Ozlemyeni minikayak2-6 murat senol dan memnun musunuz acaba? Doktor ulasilabilir mi? Bi de hastane nasil?
Mlsdmrl Ben normal dogum yaptim ve 12 saat surdu o surede gercekten odada yalnizdim ebeler arada bir gelip kontrol ediyor sonra uzuunca bir sure yalniz kaliyorsunuz. Yaniniza 2-3 dakikaligina esinizi aliyorlar sonra cikmak zorunda ki pandemiden onceydi bu su anda belki hic almiyorlardir. Yani ben kendi kendime dogum yaptim diyebilirim. O yuzden cok istemiyorum acikcasi. Ama bana da oyle denk gelmis olabilir ya da benim isteklerim daha farkli olabilir belki cok memnun kalan vardir onu bilemiyorum. Kendi deneyimimden dolayi istemiyorum
Seydadilek26 Mlsdmrl Sehir hastanesini bu sebepten dolayı tercih ettim ikibucuk yıl önce kızımı dogum yapacağım zaman ve şimdide doğumum yaklaştı 36 haftaligim yine şehir hastanesini tercih edicem
Seydadilek26 Mlsdmrl eşiniz dogumhanede en başından beri yanınızda olabiliyor yada anneniz kimi isterseniz artık yedide dogumhaneye indirildim gece üçte odaya çıktım odaya çıkana kadar dogumhaneye annem girdi çıktı eşim devamlı yanımdaydı bebek doğunca kayınvalidem de girdi çıktı ebelerin ilgisi aşırı iyiydi bence orayida bir araştırın çünkü acibademde umitten farksız orada doğum yapan arkadaşlarım verdikleri paradan bin pişman
Mlsdmrl Seydadilek26 aslinda sehir hastanesinde ebelerin cok ilgili oldugunu duymustum ama doktorlarla ilgili ayni seyi bilmiyorum. Sizin doktorunuz geldi mi doguma? Bir arkadasim da doktor cok yogundu ebeler dogumumu yaptirdi demisti.
ilkbeybiannesi Merhaba Acıbadem hastanesi sezeryan ücretine 6675 TL dedi. Uzman doktor muayene ücreti ise 290 TL. Fakat Ocak ayında zam geleceğini söylediler, Ocak ayında tekrar arayıp bilgi alın dediler bunlar zamsız fiyatlar
Seydadilek26 Mlsdmrl normal doğumda özel hastane de olsa ebeler giriyor herhangi kötü giden bir durumda doktor direkt geliyor zaten doğum bittikten sonrada muayeneye geliyor doktor arastirmani öneririm
minikayak2-6 Ozlemyeni evet memnunum. 9. Haftadan beri kendisine gidiyorum. 36 haftalık olduk Doğumum onunla olacak nasipse. İstediğim vakit arıyorum mesaj atıyorum cevap veriyor ben bir sıkıntı yaşamadım. Yalnızca çok yoğun hastası fazla olduğu için randevu vaktini geçiyor odasına girmeniz