GlinDirim Allahımmmm nasıl güzel birşeysin senn anneeem🐣♥ kızlaaar bugün beni kızım uyandırdı su içip yatmıştım azıcık coştu sabah sabah resmen dayak yedim 😂 26+2yiz sizlerde durumlar nasıll nasıllar minikler 😅
Rumeysaozcan GlinDirim bizim tekme sezonumuz kapandı sanırım karnımı itme Sezonu başladı 32 haftalığız 😅
Elfibrhm2609 GlinDirim tekmeleri ile değil de dönmeleri ile uyanıyorum ben 😀😀birde hıçkırık tutması yok mu beni mahvediyor🌸😍😍😍
Kizimveoglumm GlinDirim Çok güzel cooook o minicik bedeniyle o haraketler paha biçilemez yaaaa cok güzel bişe rabbim herkese nasip etsin
GlinDirim elifelif tarifsiz bir duygu ya Allahım çok şükürr resmen dürtüyo hadi anne acıktımmm diye 😂
GlinDirim Duygu Maşallah siz bizden azıcık büyükmüşşünüz 😍 yaşamadan bılemezsin diyenler haklıymış yaşadık çok şükür ☺
Sevim04 Tarifsiz bir mutluluk ya 25 haftalıgız calısan bir anneyim calısırken yeter artık dinlen diye vuruyor benmki de 🙈❤❤
burcuali38 Ayy gerçekten harika bişey yaa 😍😍 geceleri onun minicik ayaklarıyla uyanmak mükemmel tarif edilmez bi mutluluk gece uyanıp vurmasına gülüyorum 😇 uykusuz kalmam bile hiç önemli olmuyor o mutluluğun karşısında 👼😍💞 27+2 olduk bizde meleğimle
Tyk53 [bilinmeyen] bende 19+4üm.. 17 haftalıkken hssettm ilk cok hafiften bi dürtü gibi yani tekme deil sanki ama içinde balık kımıldıyomus gbi idi. Şimdi tamamen hssediyprum özellkle yataga uzanınca kıpır kıpır. Sende hssedersn bu aralar
Sydgrdl GlinDirim ben 36+2 deyim kaburgam bu sefer kırıldı diye kalkıyorum çok da uyuduğum söylenemez o yüzden 😊
tugcemre Elfibrhm2609 oh nr güzrl az kalmış bebeğine kavusmana allah bızede nasıp etsin senıde bıran önce bır avazda kurtarsın rabbım canım benım