Paramedikannee Gamze01- Canım çok geçmiş olsun soğan suyunun (bir kaç damla ) iyi geldiğini duymuştum , onun haricin de belirli kulak damlaları var
Gamze01- Paramedikannee çok teşekkür ederim. Geçen hafta kulağım kapandı temizlettim o günden beri bir ağrı var tekrar gittim doktora hiç birşey yok dedi hamile olunca damlada yazmadı ama ağrısı artık çeneme vuruyor ağzımı açamıyorum. Ne yapacağımı şaştım
Rojbin_acad Gamze01- valla canim suan ayniisni yasiyorum olduumm duyamiyorum bile kulak agrisindan cok gecmis olsun arada gripte oldum öldümmm
Nursalihdastan Benimde sağ kulağım çok ağrıyor inanılmaz, çeneye de vuruyor. Ptesi direk KBB ye gideceğim
Gamze01- Nursalihdastan aynı kulak ve çeneye vuruyor kabakulak mı oluyorum dedim belirtilerde bademcik falan yazıyor bende o sorun yok yarın tekrar başka bir doktora gideceğim. Parol içtim biraz kesildi ağrısı tekrar başladı ilacın etkisi bitince
Gamze01- Rojbin_acad kulakta pislik oluşmuş olabilir benimde öyleydi temizlendi vakumla açıldı ama işte şimdi de bir ağrı başladı