aysenurtc Melistosum doktor daha iyi bilir diye yazan birisi başlığa doktorum NEDEN yapmıyor demez bu başlığı yazman zaten FAUL 😂kendinle çelişme ki böyle cevaplar almayasın.
dakpinar- Handan_65 benim bebeğim çok fazla hıçkırıyor 38 haftalığım ben su azlığından dolayı her an alabilirler inşallah dediğiniz gibi gelişmiştir 🥰
Melistosum Handan_65 Bende hissediyorum ama sürekli değil işte 🤷 inşallah sagliklica vaktinde sapasağlam alırız kucağımıza🌺🤲😊
beren1901 Melistosum ciğer geliştirici iğne yapıldıktan 24 saat sonra faydalı oluyomuş doktor öyle demişti.
dakpinar- Asyaveannesi36 benim de 4 gün önce bir anda suyumun azaldığını söyledi doktorum 3 günde bir kontrole gidiyoruz o yüzden sordum canım teşekkür ederim 🥰
Asyaveannesi36 dakpinar- rica ederim canım sağ Salim kucağımıza alalım inşallah zamanında gelsinler de 🙏🏻
Busrakzlkc Melistosum kortikosteroid oldugu için baz doktorlar çok tercih etmeyebiliyolar. Kan değerlerinize,ultrason muayenenize göre karar vermiştir. Doğru zamanda doğru hastaya yapıldıgında çok faydalı oluyor gercekten. Gerek duymamışsa endişelenmeyin bence