prensesafra1_ Kızlar doğuma çok az kaldı ama sanki kimseyle paylaşamama korkusu var. Benim gibi olan var mı😂 resmen doğmamış bebemi kıskanıyorum biri bu duyguların geçeceğini söyleşin lütfennn😂
Deletedmom_6 prensesafra1_ kıskanmak değilde korkuyorum 🤷🏼♀️ Herkes elleyip öpecek minnacık oluyorlar hasta olurlar falan iyileşmeleride zor o yüzden galiba doğurur doğurmaz güzel bir dille herkesi uyaracağım 😢
mehtapyilmazturk Ay ben de böyleyim bi yandan hemen doğsun istiyorum bi yandan da benden başkaları da kucağına alıcak sevecek diye kıskanmaya başladım bile 🤭😂 analık yükleniyor ⌛️
prensesafra1_ mehtapyilmazturk ya sorma lohusa kafasına girdim sanki evwt doğsun artık diyorum ama hiç kimseyle paylaşmak istemiyorum. Herkesi çok seviyorum kayınvalidem görümcem annem falan ama diyorum ya içim içimi yiyor normal mi bu halllerrr😂
prensesafra1_ Bernako bende sürekli dile getiriyorum kucağımdan indirmicem falan ama millet dicek görmemişin çocuğu olmuş bide herkes çok çok değer veriyor bencillik mi yapıyorum diye düşünüyorum🤷🏻♀️
prensesafra1_ Deletedmom_6 Allahtan bilinçli bizimkiler o konuda şanslıyım ama düşün yani yine de tedirginlik var paylaşamıyorum 😂
prensesafra1_ oglusumbenimcanm bende eşime diyorum şimdiden kıskanıyorum falan normal karşılamıyor artık psikopatlık derecesine gelicek diye korkuyorum 😂
prensesafra1_ UmutsuzPolyanna sanırım ilk kez olacağı için bide 1-2 ay sonra geçer diye Ümit ediyorum 😂