Ceyla56 Daha sanirim 10 saat önce suyum azalmis galiba suni sanci ile dogum yapacam demistim daha dogumuma 10 gün varken... Bende birak normal sanciyi yalamci sancidan eser yok sabah 4 de uyandim karnim agriyor gaz sancisi gibi wc gittim isal oldum. Neyse ben artik 10 dak bir wc ye gidiyorum isalden. Bu 6.30 kadar böyle gittik tabi isal yok agri var karin agrisi gibi. Annem dolanmama uyandi yat anne yok bisey dedim. Ben galiba bu sahte sanci diyorum 8 olsada dr arayip sorsam diyorum. Esimde o an uyandi dedim galiba sakadan kiz geliyor. Oda gazdir o gaz diypr gülerek 🤣🤣🤣 dedim dakika tut internette sonuc yalanci sanci geciyor ama agrilar siddetlendi birden. Saat oldu 7 sabah, bi kac damla kan geldi annem nisan bu dedi bebek geliyor dedi ben o an cektigin acinin gercek dogum sancisi oldugunu anladim🙈 apar topar arabaya bindik ben anneme arabada ölüyorum anne diye bagriyorum agridan ama suan buna gülüyorum tabiki😂 Veeeee benim kizim suan yanimda uyuyor.. biz 08.08.2018 sabah 08.08. Dünyaya geldikkk... ve sabah 8 de hastaneye giris yaptik 8 dakika sonra öyküm kollarimdaydi.. Allahim herkeser bu kadar hizli bi dogum nasip etsin daha ilk cocukda ve bi masallahinizi esirgemeyin lütfen🙏🙏🙏🙏 Cok uzun oldu ama ben sahsen buradan uzun dogum hikayelerine bayilirdim hep😍😍
TBBeYzaBT Ceyla56 ay maşalah rabbm bu güzel anları bizede yaşatır inşalah, keyifle okudum canım allah bebegini analı babalı saglıkla büyütmey nasip etsin inşalah 🙏
edasteff Darısı bize 😂 doğsun artık istiyorum sabredemiyorum 😂 Allah sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin 😊
Melike658 Maşallah 😊 hayalimdeki doğum bir bakmışım açılmam olmuş doğuruyorum Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Babyboy24 Ceyla56 şahane bir Doğum olmuş darısı hepimizin başına. Peki hamilelik sürecin nasıl geçti? Hareketli birimiydin yani özel bir şey yaptın mı?
Ceyla56 Babyboy24 Babyboy24 amin ins cnm.. 34 haftaya kadar calistim. Ilk 5 ay Mide bulantisi, son 3 ay migde yanmasi ve 3 kez migren atagi gevirmem disinda hic özel bisey yapmadim hep ayakdaydim
Necla06 Ceyla56 vallahi yazın uzun olmuş demişsin ama masallah bin kere ne güzel Doğum yapmışsın ya darısı basımıza o zaman ☺️☺️🙏🙏 bebisini sağlıkla huzurla büyüt insallah 🙏
Secilevrim Okurken aynı heyecanı yaşadım ne güzel bir tarih ve zamanda doğmuş belli ki artık ailecek uğurlu sayınız 8 :) Rabbim bir ömür ayırmasın sizi ve aynı güzel doğumu bana da nasip etsin inşallah😊 🙏
Ceyla56 Secilevrim Amin insallah canim.. kesinlikle öyle oldu. Bi türk ailesi olarak almanyada hber olmus kizim 😂
suca Ceyla56 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizlerede çok kolay doğum nasip etsin inşaAllah 💛 dikiş atıldı mı acaba çk merak ediyorum 🙈
Ceyla56 suca amin ins canim. Evet maalesef cok yirtinmam oldu ve bayagi dikisim var olsun kizima deger😍
Yas35 Ceyla56 Maaşallah benim öyküm de inşallah böyle kolay gelir. Benim sezeryan olacak ama sorunsuz olur inşallah