Melis3333 https://www.hizliresim.com/c8p17hj İkinci cizgi silik ama sayılıyormu tüp bebek yaptırdm bebegim tutunmusmu adet günüme denk geldi o etklermi
2cucukanasi Melis3333 hayırlı olsun 🌺 hemen bir kan tahlili yaptırmalısınız benimki de böyle görünüyordu
Cano26 Melis3333 bende az önce bu çizginin aynısını gördüm çok şükürr hayırlı olsun nasıl bir mutluluk nasıl bir mucize rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
moom222 Melis3333 Cnm hormon ilacı kullanmiyorsan etkilemz ve gayet net belli bn de tüp bebek denedim sekizinci günü ayni testle yaptım hemde aynı sekildi benmde cuma test yaptım 88 çıktı yarın ikinci testi yapicam hayırlı olsun inşallah
ozmus İkinci çizgi çooook bariiiiiz. Tüp bebek vs etkiler mi hiiiiç bilgim yok. İnşallah gönlünüze göre olur 💙
Melis3333 ozmus amiiiin inşallah 3 sene sonra oldu inanamadım biseler etkilermi diye düşünmeye basladım insallah bebegim benimledir 🥰
Aytacs Bir kaç gün bekle yine yap anladığım kadarıyla var olmadığı zaman silik bile çıkmıyo 😃 yeni her halde o yüzden silik hayırlı olsun
Melis3333 moom222 progestan iğne ve oksapar iğne ve rahim duvarı kalınlassın diye hap kullanıyorm onlar etkilermi kan tahlili salı gunu
B-Y94 Melis3333 ayy ilk öğrendiğim an geldi aklıma 🥰🥰 duygulandım minik nasıl da büyücek ufacık bir susam tanesi kadarcıkken koca bir insan olucak Allahın izni ile 🥰🥰