Cano26 Merhaba adetime 3 gün var az önce test yaptım silik çizgi çıktı bakarmısınız lütfenn 🙏 https://imgyukle.com/i/k4iVyQ
basaksahinx Cano26 yani hamilesiniz bence. Adet günün de tekrar yapmalısınız. İlk 5 dk çıktı bu sonuç dimi
Gamze_1 Cano26 benimde öyleydi gebesin canım hayırlı olsun daha erken diye silik çıkıyor pazartesi sağlık ocağına git daha net öğrenirsin ben öyle yaptım
Nurtendurmazz Cano26 benimde böyle olmuştu canım reglime 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı hemen o gün kan testi yaptım pozitif çıktı ☺️
Cano26 Gamze_1 allah izin verirse inşallah biraz bekliyeyim sonra gideceğim ilk hamileliğimi çok erken öğrenmiştim 9.99 çıkmıştı testim tesadüf sonra sürekli kan testi en sonundada 8. Haftada düşük yaptım şimdi bunu bekleyeceğim biraz 🙏🙏
Feray6161 Benim de reglime iki gün kala böyle çıkmıstı sabah kan verdiğimde de beta 39 cıkmıstı. Yeni bir gebelik hayırlı olsun🥰
Papatyamm123 Cano26 canimm test durdukça koyulasir suan eminim.daha köyudur benim fikrim suanki halkmk atarmksjn
funnymummy Cano26 aynı durumdayız canım benimde 4 gün var adetime aynı silik çıktı benimde ilk gebeliğim 11. Haftada düşük yaptım adet günü tekrar test yapıcam inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimiz olur 🙏
Cano26 funnymummy aminn inşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağımıza alalımm ben şoktan çıkamıyorum inanamıyorum belirtin varmıydı ne gibi değişiklikler yaşadın
Cano26 Birgul evet ama mecbur bekleyeceğim bir kaç gün normalde testide bugun yapmayacaktım ama şeytan dürttü kalk kalk en sonunda titreye titreye yaptım çok şükür 😅
Cano26 Cilek_16 haha çok haklısın olsun midem bulansın ağrım olsun kafaöda kocaman topuzum olsun mucizee sağlıkla gelsin yeterki ben hepsine razıyım 🙏😂