Happy_001 9 gunluk bebegım war 15 20 dakka bir aglama kırınıze giriyor gaz damlası ne varsa denedik pazartesi gıtcez basına gelen var mı
ilkgozagrimhavinim Happy_001 kolik olabilir sanırım sebepsiz ağlama krizleri.. Ya da doyduğuna emin misin?
ocak2021 Happy_001 bebeklerin belirli aglama sebepleri vardır annesi ya açtır ya altı kirlidir ya da bulunduğu yer sıcaktır. Bunların hepsinden eminsen kolik bebek olabilir.
Ahmetinannesi25 Happy_001 kölük bebek olabilir benim kızımda öyleydi biogaia diye bir gaz damlası var günlük 5 kere veriyordum ve düzenli aralıklarla bir d4 emzirme aralığına dikkat et çok emiyor olabilir
Kepiiiiianne Biliyorum lohusaya böyle soylenmez ama acaba doymuyor mu? 9 günlük bebekte cok gaz olmaz 13. Gunden baslar dıye bılıyorumm benım sütğm gelmıyodu mama takvıyesı yaptım.🙏🏻
alparslanannesii1661 Canim benimkide o gunlerde aglama krizlerine giriyordu acliktan mis doyduguna eminmisin
Happy_001 Ahmetinannesi25 bizde bugun verdik damla ama ona ragmen agaldı uyandhında veriyorum ve krize girince veriyorum
AlpAslanbabysmom Happy_001 karnına sıcak havlu Kiraz çekirdeği vs koyup biraz isindiktan sonra bebek yağı ile masaj yap canim. YouTube sevim kuruçay çam diye bir uzman var onun kolik gaz masaji videosu var biz arkadaşımın bebeğine uyguladık ne dediyse baya iyi gelmişti bizim kuzuya 🤗
Serpilbb Happy_001 kolik olabilir yada bşyeri ağrıyordur doktora bi gösterin. Karnına doğru çekiyormu bacaklarını