Smysyr kızlar 33+5 haftalık hamileyim bebeğim günde 2 defa hıçkırıyor ve hıçkırığı uzun sürüyor 15 20 dk normal mi?
Aysunss Smysyr Aynı haftadayız benımde uzun sürüyor 10dk gibi 1aydır böyle belkı daha fazla önce bende korkuyordum ama hıçkırık oldugunu duyunca rahatladım
Mekda46 Smysyr ay onlar hıçkırık mı şuanda atıyor 😂😂🧿🧿🧿minik oğluma bak sen ilk defa öğrendim bende napıyor bu diyorum
Ayse71 Smysyr yok yok korkulacak bir durum değil ☺️ Kafandaki soru işareti gitsin dersen doktorunada sor tedirginliğin gider en azından
Ocakmam Nasıl fark ediyorsunuz kızlar ya ben 36+5 im ve öyle aaaa şu an hıçkırıyo diye belirleyemiyorum 🙄
zelliremm Ocakmam kalp atışı gibi pıt pıt ediyor hareket ettiğinde hissettiğimiz gibi onu da bu şekilde hissediyoruz.
Smysyr Ocakmam valla ben ayaktayken bile hissediyorum elini kasiklarin yanına koy 4 saniye aralıkla sürekli pıt pıt oluyor
Cansu88 Suan hickiriyor cok guzel bir duygu 🤲🥰🥰 ama bazen uzun sürüyor bende endişeleniyorum sonra cigerleri gelisiyor diye düşününce içim rahatliyor🙂
Ocakmam zelliremm Evet onu hissediyorum sürekli belli saniye aralıklarla yapıyo öyle bir şey demekki o 🤭😅
Merve_boylu Smysyr benim kızım da öyle sürekli hıçkırıyor ve uzun sürüyor doktoruma hiç sormadım ama araştırdığım kadarıyla bi sorun yok 🥰🥰
Smysyr Merve_boylu ya kağan hoca var bende onun youtube videosunu izledim adam çok güzel moral oluyor ya her videosunda 😊
Minikkalp34 Smysyr Ben neredeyse her gün iki defa hissediyorum çokta uzun sürüyor bebeğim belirli aralıklarla hop hop hopluyor 😂 Bebekler hıçkırıkken rahatsız olmuyor akciğerleri gelişiyormuş