ummucan Yaa deli gb kaşınıyorum on gündür, başım şiddetli bi şekilde günlerdir agriyor, iki gündür basur oluştu resmeb batıyor kemiklerim tırnaklarıma kadar ağrı çekiyorum. Ayaklarım bacaklarım huzursuz nereye koyacağımı şaşırıyorum noldu bana birden var mı benm gb olan :(
Gizem51 ummucan alerjiyi 1 hafta önce atlattım fekakettim serum iki.igne hap ve kre kremlermiş ilacı tavsiyem dr git ben kadın doğum ve cildiyeciye gittim tahliller hep temiz cıktı
Sarella ummucan Huzursuz bacak ssendromuna uyuduğunuz yatağın ayak tarafına çarşafın altına sabun koymak iyi geliyormuş bir yazıda okudum belki işe yarar
Ecenurmt Basur ve huzursuz bacak sendromu da son aylara doğru normal. Posalı gıdalar tüketin bol su için ayaklarınızı yukarı kaldırın 💕
ummucan Ecenurmt evet canm maalesef. Gebelik alerjisi mi bilmiyorum ama kolestaz değilmiş enazndan bugün onu öğrendim ve rahatladm
Ecenurmt ummucan iyi bari sevindim zor çünkü. belki birşeye alerjin vardır Yediklerine dikkat et birkaç gün istersen 💕
Merveozcelikcckl Sarella ben denedim hiçbir faydası olmuyor şimdi duş alıp yatıyorum banyo da o sabunla bacaklarımı ovuyorum o iyi geliyor
Merveozcelikcckl ummucan bende 35 haftalığım ve şu söylediklerinin hepsini yaşıyorum geceleri sinir krizi geçirecek gibi oluyorum uyuyamıyorum