melissannesi Annişler ne durumdasınız patlamaya hazır bomba misali evden çıkmayanlar grubu burdamısınız😌 Benim nasipse 38.2 de planlı sezaryanım var beklemedeyim. Ağırlaşan göbüş ve bel ağrısıda benimle😌
Aysununannesi00 melissannesi 38 e bende gün alıcam karnınınz acıyıor mu bazen bana ağır bile geliyor elimle altından tutuyorm sonra geçiyor acısı falan da özellkle yataktan kalkarken çok zorluyor
melissannesi elaweannesi Benim bebiş çok fazla aşağıda yani olsı normal doğuma şans vermemek adına 38.2 de tarih koydu dr Çok şükür gelişim olarakda iyiymiş😌 Yani umarım öyledir sağlıkla kavuşalım inş hepimiz🤲🏻♥️
melissannesi Kksll ah sizinde az kalmış neyden zorlanıyosunuz, Benim kasık ağrım çok oluyor ve bel agrım bide 3 yaşında kızım var😌 koş babam koş😜
melissannesi Aysununannesi00 Benimde bariz bi karın agrısı var kasık mı sancımı bazen telaş yapıyprum ama bebiş büyüdüğü için artık baskı çoğaldı bence ondan😌
SilaC 36+5 gözüküyor ama doktorumuz son kontrolde 4 gün fazla söylemişti yani 37 sayılırım şu an kendi gelişini bekliyoruz normal doğum için ilk gebelik ve çok heyecanlı aynı zamanda korkuluyum 🧸😍
melissannesi SilaC Ahh ilk gebelik telaş korku hepsi vardı bilirim. Hiç kafanda tasarlama o bilir nası geleceğini.Korkmada o kdr hızlı gelişiyoki bi bakıyosun 40 ı çıkmış👶🏻🥰 Benim 2. Bebiş biraz daha cesaretliyim sanırım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin🤲🏻♥️
elaweannesi melissannesi anladım canım banada aşağıda demişti doktorum belki benimde öyle olur bende haftaya gideceğim kontrole şimdi 33 haftalığım
Kksll melissannesi En başından beri çatı ağrım oluyor şu son zamanda da bütün kemiklerim batıyor resmen benimde 3bucuk yaşında var çocuğum hiç dinlenme fırsatım yok
SilaC melissannesi nasıl güzel enerji verdiniz teşekkür ederim 🤩 inşallah sizde güzel bebişinizi çok kolay ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ❤️
melissannesi Kksll Allah yardımcımız olsun inş en kısa zamanda kurtarsın.🤲🏻 Çocuklu hamilelik çok zormuş onu anladım bende😌
Mayamina 37+2 deyım bnde. Ne kasık agrısı ne bel hiç bişi yok. 38 de catı muayenesi var beklemedeyim😬😂