Pyrzeda Deletedmom05 Evet canım genelde oluyo benimdd kustugum zamanlar öyleydi mide boş oldugu için öyle çıkıyo
aasenamerve Deletedmom05 valla ben 30+3 deyim 20-21. Haftaya kadar hergün sabah safrayla uğraştım hala haftada bir 10 günde bir oluyor
reflesha Deletedmom05 hamileligin 12 14 haftalarinda olmustu bende onu cikarinc rahatliyordum zor günlerdi😂
burcuali38 Deletedmom05 evet kustuğum dönemlerde bende de oluyordu sabah uyanır utanmaz o sarı suyu kesin kusuyordum hemde her gün 🙍 şimdi geçti çok şükür
Sbl93anne Deletedmom05 canım bnde 14+5 im hala ara ara sabahları sarı safra şeklinde kusuyorum bünyem meselesi tamamen
Busrabusra Bende 11 haftaligim ama sabah kalkar kalkmaz olmuyo.bulanti oluyo kahvaltiyi yaptiktan yarim saat sonra geliyo safra oda her zmn degil iki gune bir felan
Tyk53 Deletedmom05 ayyy ne günlerdi geçti bin şükür😐 mide boş olunca sbahları bende de hep öylw olurdu. Boğazın fln thriş olmasın her cıkarmandan sonra mutlaka bseler at agzına
burcuali38 Deletedmom05 yaşarken geçmeyecek gibi geliyor insana bende hiç bitmeyecek sanıyordum ama bitiyor merak etme 😍 benim 3.ayım bittikten sonra kalmadı bulantı kusma falan