Deleted27272 Kizlar geçen gün park beşik için konuşmuştuk baya faydalı oldu hepimiz için. Traverten bebek arabası konuşalım memnun olduğunuz arastirdiguniz alacağınız ta da aldığınız modeller nedir :)
ArenAsilmomm Deleted27272 ben bebeworld diye bir İnstagram sayfasından aldım hem fiyat uygun hem ürün kaliteli çok begendim marka takıntınız yoksa tavsiye edebilirim
Bernako Deleted27272 travertenden kastınız acaba travel system mi 🤔 öyleyse casual cadillac air trona aldık biz çok hafif manevraları çok güzel
Deleted27272 Bernako evetvtravel casuali ilk kez bugün birinden duydum poşeti en rahat araba dediler. Hiç aklımda yoktu bakacağım sizde dediğinize göre seveni var az duydum ben 😊
Deleted27272 mammaaa33 yoyko shar travel diye arattım fakat çıkmadı zahmet olmazsa görsel ya da link atabilir misiniz 💞🙏
Bernako Deleted27272 Ben de çok yakın arkadaşımdan gördüm onun tavsiyesiyle aldım. Ama ben indirimde iken yakaladım 1800 e şimdi 4500 tl 🥺
mammaaa33 Deleted27272 ah pardon yoyko park yatağımızdı🙈 mamma shark travel amortisörlü yazarsanız çıkar çok şık ve kumaşı vs çok kaliteli sürüşü rahat tavsiye ederim 😊