Anna-Karenina sunax kuzum kendi degrini kimseyle kiyaslama. Hatta bir gebeligini oburuyle bile kiyaslama. Hepsinde farkli olabiliyor. 5 ile 400 arasinda cikiyor hep ilk test.
Esolinnn sunax benimde 108, çıktı mesela doktorun sayfasına baktım hep 500 700 falan çıkmış olsun canım inşallah artıslsrimiz olacak Allah’a emanet miniklerimiz sakın üzülme 😘
Kubos01 sunax canım hayırlı olsun herkesin değeri çok farklı biz çatlatma sonrası misal 13.gün 18 falandı ilk öğrendiğimizde kimi 300 400 oluyor hiç önemli değil ilk kızımda 3 dü ilk öğrendiğimde önemli olan iki gün sonra artış
sunax İyi dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim en azından içimi rahatlattınız Yoksa evde düşünüp duracaktım İki gün daha bekleyelim hakkımızda hayırlısı inşallah bebeğimiz bizi bırakmaz 🙏
sunax Kızlar biz tüp bebeğe başladığımızdan beri ilişki yasak ne zamana kadar yasak bilgisi olan var mı ?
Ikigozumuncicegiii sunax pozitif çıksa da keseye kadar yat dinlen eğilip kalkma duşunu bile ayakta ılık su ile hızlıca al kocanı da korkut 😅 benim hiç aklıma gelmedi bu soru 🙈🙈🙈
Anna-Karenina sunax Valla bazen ilk 3 ay iliski yasagi veriyormus doktorlar. Yandik anam yandik. Zaten hormonlarimiz yuklenecek tepemize 🤣 kuduruk gibi gorunmek istemem ama bende bunu dusunuyorum valla. Cok surmese bari 😅
Ikigozumuncicegiii sunax hayırlı olsun canım 🥰 HCG yi karşılaştırmamak lazımmis önemli olan iki gün sonra iki kat artmış olması
sunax Anna-Karenina ahahahhaahah bir video var kocam beni öpmedi dövdüm memur bey bir daha yapmam diye 😂 70 yaşında teyzenin videosu 😂 sonumuz ona benzeyecek gibi