Anna-Karenina m060918 yok kuzum transfer gununu saymiyoruz malesef. Benim bugun 11. Gunum. Biraz once bi test daha yaptim cizgi tamamen kirmizi cikti. Tamamen koyulasti benimki.
Anna-Karenina m060918 amin kuzum. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Saglikli dogum versin hepimize
moom222 m060918 hücresini soylemedile genetikten gelen 5 inci gün 4aa embriyosu transferden önce çözüldü ve canlı olduğunu söylediler yüzde yüz
sunax Anna-Karenina ya söktürür diye hiç birşey içmiyorum ilaç falan da alamıyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏 bugün sabah olmaz artık ☺️
Anna-Karenina sunax kuzum bak internetten nane limon, ihlamur, bide yeşilcay disinda digerlerini icme. Bu 3unu icebilirsin. Yine bak google dan
sunax m060918 bence yapma canım bu platformda çok gördük geçen gün mesela @Ikigozumuncicegiii arkadaşımız 10. Gün evde yaptı negatif çıktı 11. Gün hastanede yaptı pozitif çıktı yani bana kalırsa umurlarını yıkıp üzülme boşu boşuna
Anna-Karenina sunax tamam kuzum. Ama sen hasta olursan biseyler takviye almaktan korkma. Sonucta bebiside tasiyan sensin. Kendine cok dikkat et balim benim.
Aycicegim sunax bende hiç bir şey hissetmıyordum 9.gün de kanda pozitifi görmüştük. Rabbim sizede nasip etsin inşallah 🤲🏻💕
Ayselosman sunax turkiye daha pahali sanirim 12.500 tup bebek paket 2.100 rahim dinlendirme 2.500 dondurma 10 bine yakin igne ve ilac tutuyor