Zelissalb Merhaba arkadaşlar normal doğum yapmak istiyorum perine masajini duydum yapan deneyen var mı gerçekten etkisi oluyor mu
Beyza97 Ben yapıyorum 39+1 deyim inşallah bı yararı olur geçen hafta kontrolde rahimde yumuşama vardı sadece ama çatı muayenesine gitmeden önce yapmıştım zorlanmadım kolay geçti
sabirsizmomy Beyza97 ben de 35.hftadayım ve perine masajını kesinlikle yapmayı düşünüyorum hangi hafta başlamak daha doğru olur acaba
Kkbbra Beyza97 36. Haftada çatı muaynem var inanilmaz korkuyorum acı hissinden bi şekilde yumuşatmak şart bende denemek istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum
Beyza97 Kkbbra ilkinde kolay olmuyo tabiki ama benim ilişkiye girme imkanım olmadigindan ilki zorladı belkide. Sizin öyle bı şansınız varsa ilk önce öyle yapın daha sonra masaj yapın sonralarda çok kolaylasiyo zaten bütün parmaklarınızı sokmuyosunuz korkacak bı durum yok 🙂
Kkbbra incisu Erkek doktorum bide hem utanıyorum 😬 ama sonuçdq kısa bir işlemse bebeğim için dayanacagmm
Elissar Bana doktorum 33. Haftada başlamamı söyledi, yapıyorum. Şimdilik gün aşırı yapıyorum ama 37olunca her gün düşünüyorum. İnşallah işe yarar hakkaten.
cahillesohbetikestim doktorum vermişti kızlar bizim için erken ama sizin işinize yarayabilir 🥳🥰 34 ten itibaren haftada iki kez 36 dan sonra her gün yapabilirsin demişti 🤗