Durubebegim Bernako burda post açtım kimse bişey demedi dr cevap vermedi amaaaan boşve bi defada ne olur sanki dedim😂
Sukran3334 Allah başka dert vermesin ya kusup çıkacak halin yok önceden herkes bulduğunu yiyormuş boşverin can Boğaz’dan gelir 😂😂😂
Sukran3334 Oda bişeymi ben geçen gün eşime sinirlendim 23 dilim ekmek yedim birde adama mesaj atıyorum bogazıma dizdin diye sonra kendi kendime gülüyorum allahtan bogazıma dizdi yoksa ekmek fabrikasını yiyecektin diye 😂😂😂
Bernako Sukran3334 23 dilim mi 🙄 ahhahah ohh maşallah löp löp et olsun bebişe 😂😂 arada banada böyle oluyor kendimi dizginleyemiyorum. Sabahları Evde iki kişi olduğumuz halde eşim üç tane ekmek alıyor bilin bakalım 3 nü de kim yiyor 🤗🤗🤗🤗
Miranmiray Bernako canım yiyebilirsin hatta bu uygulamada okumuştum arada ton balığı tüketin ama asiriya kaçmayın çünkü civa oranı yüksek yazıyor
Bernako Miranmiray 25 haftadan sonra ilk kez yedim. Aklıma gelmezdi yine ama Instagram‘da gördüm ekmek arası böyle mayonezli can buda çekti 🤭
Estrella Bernako ya 😂😂instagramda gördüm demişsin ya canım ben de ordan görüp görüp eşimden eve gelirken almasını istiyorum hep🤣🤣
Miranmiray Bernako bak canım burda bugünkü bilgilendirme bebeğe çok yararliymis ama fazla yemeyin diyor.
Browniee Bernako ahahha yok kız ölçülü değildi baya kutu kutu yemiştim haöilelikten öncede çok severdim 😀😀 artık yemem tabii
Browniee Bernako ahahhaha ay çok hoşsun 😀 bende yiyorum valla üç buçuk ağlığım 3 kg almışım 52 ile kalmıştım hamile hamilelikten önce dikkat eden bir insandım şimdi canım ne isterse yavrum istedi diyip yiyorum üşenmeden 😀😀😀