nevermind kizlar size sorum olucak ben suan demir icin vitamin + devit3+ decavit kullaniyorum suan bi yan etkisi olur mu sizde decavitin icinde demir ve d vit de var ama bide ekstra kullanmam bebegime zarar veriri mi
Gul33 nevermind ben decavitin içinde d vit var diye onu kullanmadım. Regenesis max+Demir+ d vitamini damla kullanıyorum
gldn065807 nevermind ben hem regenesis max hem b12 iğnesi hem d3 kapsülü hem kan hapı hepsini kullanıyorum benim vücut anca toplanıyor 😅
Buseozdemir nevermind bende decavit, devit 3, balik yagi, demir hapi, magnezyum, ayriyetten de kalsiyum kullaniyorum
nevermind Buseozdemir kalsiyumu doktor mu yazdi acaba? yani eksiklik oldugu icin mi yoksa genel olarak mi kullaniyorsunuz bide magnezyumu kramp oldugundan dolayi mi
Buseozdemir nevermind kalsiyumu doktor yazdi bacaklarim baldirlarim cok agriyodu tahlil yaptirdi dusuk cikti. Magnezyumuda bacaklarim.kalcam kasilip jranp giriyodu ama ise yaramadi degistircem.
Eka110417 nevermind regenesiste omegada var. Bir çok vitamin ve mineral var. Gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum.
nevermind Ozlem2206 dogru ama en son tahlillerde degerlerim dusuktu oyuzden doktora da daha var gitmeme